HCL.HR

Penzionerske obračune u igri Just Die Already doživjet ćemo i na konzolama

Josip Klanfar 15.03.2021.   •   1 komentara


Sjećate se Goat Simulatora? Onda se sjećate da su njegovi kreatori najavili ludi penzionerski obračun u igri Just Die Already za PC. E pa novost je da ćemo ga igrati i na konzolama.

Još prošle godine je najavljena poprilično blesava i luda igra naziva Just Die Already. Riječ je o igri kreatora famoznog Goat Simulatora, a ažurni kakvi jesmo, tu smo vam vijest i napisali pa ako ju slučajno niste vidjeli, brzo pratite ovu poveznicu jer ovakva igra se ne viđa svaki dan.

Pod pretpostavkom da me niste smuljali i znate o čemu se ovdje radi, evo jedne dobre vijesti za vlasnike konzola: Just Die Already će osim za PC izaći i za Playstation 4, Xbox One i Switch. Prilika nam je ukazana da na skoro svim platformama doznamo kako bi izgledao život kada bi starci bili većinska populacija na planetu, kada država ne bi isplaćivala mirovine i kada bi se svi borili za prestižno mjesto u staračkom domu.

Realno, vrlo su male šanse za takav scenarij, ali nije na odmet biti spreman za stare dane – tko zna što nas već sutra čeka. Za sada još uvijek nema informacije kada će igra izaći, ali se nadamo da nećemo čekati do mirovine na taj podatak.

Komentari (1)

  • Skoropazao665

    15.03.2021 - 12:29

    Hej mala malena sece si mi zanela hej mala malena srce si mi zanela

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?