HCL.HR

Phasmophobia dobiva zastrašujuće nove dodatke

Matej Brus 23.11.2021.   •   0 komentara


Horor co-op igra Phasmophobia u idućoj će verziji, koja dolazi sredinom 12. mjeseca, dobiti pentagram za prizivanje duhova, voodoo lutke i još nekoliko dodataka.

Otkako je izašla prošle godine, horor igra Phasmophobia održavala je impresivan broj igrača. Još je impresivnije to što igra ima samo jednog developera koji regularno poboljšava igru s raznim dodacima i promjenama. Prošli mjesec u sklopu Halloweena igra je dobila novi update koji je dodao “Nightmare” težinu koja pruža veoma zastrašujuće iskustvo, dvije nove vrste duhova za otkriti, potpuno novu mapu na kojoj tražite duha u ljetnom kampu i ouija ploču s kojom možete komunicirati s duhom.

No, to neće biti sve od ažuriranja Phasmophobije za ovu godinu. Developer je na svom Discord serveru nedavno počeo objavljivati videozapise s novostima koje dolaze u idućoj verziji, planiranoj za Božić. Prvi video prikazuje voodoo lutku kojom možete natjerati sramežljive duhove da naprave nekakvu interakciju s okolinom. U drugom videu je prikazan pentagram kojeg treba pripremiti upaljačem, a nakon što je pripremljen pentagram priziva duha i drži ga na tom mjestu nekoliko sekundi.

Uz ta dva noviteta, na Phasmophobijinoj Trello stranici su prikazane još dvije velike trenutno neotkrivene stvari koje trebaju doći u Božićnoj verziji koje će biti otkrivene uskoro.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?