HCL.HR

Phoenix Point je nova igra tvorca X-COM-a i već je financirana na Figu

Zoran Žalac 02.05.2017.   •   4 komentara


Duhovni nasljednik XCOM serijala uspješno je financiran u crowdfunding kampanji te je na dobrom putu da bude dovršen u PC verziji za kraj 2018. godine.

phoenix-point

Prošlog tjedna na crowdfunding usluzi Fig krenula je kampanja za igru Phoenix Point, a u manje od sedam dana dotična je uspjela prikupiti traženih pola milijuna američkih dolara za daljnji razvoj. Riječ je o igri koju potpisuje Julian Gollop, tvorac X-COM serijala, u originalu – prije nego ga je preuzeo Firaxis Sida Meiera.

Phoenix Point je svojevrsni nasljednik XCOM-a te se bavi sličnom tematikom invazije vanzemaljaca. Njegov kreator opisuje ga kao spoj svih najboljih stvari iz prethodnih X-COM igara, što je očito vrlo atraktivno fanovima koji su potpomogli razvoj igre tako da sada možemo očekivati širenje planova. Uspije li u idućih tridesetak dana prikupiti 650 tisuća dolara, Phoenix Point će dobiti vozila. Nakon 850 tisuća dolara bit će zagarantirana lebdeća utvrda u igri.

Digitalni primjerak igre možete si osigurati na Figu za minimalno 30 dolara. Phoenix Point izaći će ekskluzivno za PC u zadnjem kvartalu 2018. godine.

Komentari (4)

  • Lordstar

    02.05.2017 - 13:24

    Ljudi imam jedno pitanje.Posto sam noviji oko racunara,da li mi neko moze reci da li ako update drivere moze da obrise neke podatke sa mog racunara ili osteti,takodje kada udjem u display adapters imam 2 drivera ne znam koji treba da update :D!Hvala unapred!

    • leon991

      @Lordstar, 02.05.2017 - 13:57

      1) Ne može.
      2) Nemoj tako updejtati, odi u run, upiši dxdiag i tu u display saznaj grafičku, ako je ATI radeon skini istoimeni drajver sa interneta, ako je nvidia skini nvidia geforce experience i on će ti automatksi updejtati.

    • darijoman

      @Lordstar, 02.05.2017 - 14:19
  • sedf

    08.05.2017 - 23:18

    Obećavajuće

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?