HCL.HR

Plunder mod se danas vraća u Call of Duty: Warzone 2

Zoran Žalac 26.04.2023.   •   3 komentara


Osam mjeseci nakon što je Plunder mod nestao iz Warzonea, Call of Duty ponovno organizira utrku oko skupljanja vreća s novcem.

Originalni Warzone bio je lansiran s dva moda: Battle Royale i Plunder. Ovaj drugi omogućavao je respawn igrača i timsko natjecanje u skupljanju keša, ali je opće poznato da nije bio popularan kao Battle Royale. Ipak, neki su ga igrači zavoljeli te ih je frustriralo kad je Plunder prošle godine uklonjen iz Warzonea i od tada se više nije pojavljivao ni u Warzone 2.

To će se promijeniti danas jer se Plunder mod vraća u sklopu treće sezone. Formula ostaje ista, ali ovo će biti prvi put da se Plunder igra na mapi Al Mazrah. 

Premda će povratak Plundera zadovoljiti neke veterane Warzonea, drugi ipak ističu kako je glupo slaviti povratak nečega što nije ni moralo biti uklonjeno iz igre. Treći pak navode da je vraćanje Plundera nebitna stvar i skretanje pozornosti sa činjenice da developeri ne uspijevaju riješiti ozbiljne probleme s tehničkom nestabilnošću Warzonea 2 i sve većim brojem varalica.

Komentari (3)

  • Snake666Doctor

    26.04.2023 - 15:48

    Rebirth island ona Alcatraz mapa mi je bila najbolja, da barem hoce to vratiti..

  • SilverMelior

    26.04.2023 - 18:15

    Napokon,da se malo vratim Warzoneu

  • MrDonDux

    27.04.2023 - 11:31

    Plunder mi je svakako bio bolji od klasičnog battle royala, ali i ovaj DMZ mod mi je vrh on mi je iskreno cak i bolji i do sad jedan od zanimljivijih modova uopstene u fps igrama

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?