HCL.HR

Počeo je Steam Base Builder Fest, idemo u zidare

Josip Klanfar 24.01.2023.   •   2 komentara


Unazad nekoliko godina ne možeš naći dobre zidare i keramičare. Sreća naša pa možemo sami graditi kuće i baze u videoigrama, a upravo takve igre su na popustu u sklopu Steam Base Builder Festa.

Kažu ljudi da se dobrog keramičara plaća suhim zlatom, ali mora netko i sagraditi objekt da bi on mogao lijepiti pločice i fugirati. Vjerojatno većina nas nije vična zidarskim radovima, ali zato postoje videoigre gdje možemo rušiti i graditi do mile volje, a upravo takve igre su na popustu u sklopu Steam Base Builder Festa.

Da ne bude samo ruši i gradi, Steam Base Builder donosi popuste i na igre u kojima preživljavamo, pa će se u moru naslova pronaći za svakoga po nešto. Steam Base Builder traje od 23. do 30. 1. što bi značilo da već sada možete baciti oko na sveukupnu ponudu, a mi smo za vas izdvojili nekoliko interesantnih naslova, ako ih već niste zaigrali.

CITIES: SKYLINES – 8,39 € (70%)

Nije ni prvi ni zadnji put da je ova igra na popustu, ali kada pričamo o simulacijama gradnje i života, ne možemo nikako izostaviti Cities: Skylines. Svojim temeljima je osvojila fanove ovog žanra, a iako se već dijelila besplatno, ako ju tada niste ugrabili, sada vam je prilika dok je na popustu. Uz osnovnu igru, na popustu su i druga izdanja pa provjerite detaljnije ponudu.

PLANET ZOO – 11,24 € (75%)

Ljubiteljima i kolekcionarima životinjskog carstva se ispunila želja kada je 2019. godine izašla igra Planet Zoo. Riječ je o jednoj od najboljih zoo – simulacija na tržištu, a svima vama kojima je ova igra nekako prošla ispod radara, evo prilike da se počastite. Nije baš da možete djeci ili malim rođacima nadomjestiti odlazak u zološki vrt, ali blizu.

SUBNAUTICA – 9,89 € (67%)

I ptice na grani ili bolje rečeno, ribe u moru, znaju već što je Subnautica. Međutim, ako ipak postoji netko tko ne zna, riječ je o jednoj od najboljih igara preživljavanja koje su dostupne. Saznali smo i kako je u planu nova igra u svijetu Subnautice, a dok budemo znali više informacija o tome, bacite oko na ponudu, pogotovo na bundle s proširenjem Below Zero koji je nešto više od 20 eura.

VALHEIM – 13,99 € (30%)

Što reći o igri koja je osam tjedana bila najprodavanija igra na Steamu? Valheim se kao takav plasirao na sam vrh survival naslova, uz vrlo velik broj igrača. Danas se ta brojka vrti negdje oko 50-ak tisuća, a možda baš sada na popustu opet skoči, tko će ga znati. Iako sam postotak popusta nije pretjerano velik, ne možemo reći niti da je 14 eura puno, ako volite ovakve stvari i spremni ste ulupati mnoštvo sati u igru.

Ovo je naravno maleni dio naslova koji se nalazi u sklopu Steam Base Builder Festa. Ima tu još igara poput This World of Mine, Astroneer, Ark, Rimworld, Fallout i sličnih, a ako ste promašili onu veliku narančastu poveznicu na početku članka, evo je još jednom ovdje, kao i podsjetnik da ponuda traje do 30. 1.

Komentari (2)

  • Rastmahatta

    24.01.2023 - 12:20

    IXION mi izgleda zanimljivo!

  • Kris10

    24.01.2023 - 20:05

    valheim po meni jedna od najboljih igara sto sam igrao u zadnjih nekoliko godina. Svaka cast developerim.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?