HCL.HR

Pogledajte kako izgleda gameplay šarenog Wattama

Stjepan Fikter 02.06.2015.   •   1 komentara


Veselo, šareno i vrlo vjerojatno zabavno gameplay iskustvo. Tako bi se mogao ukratko opisati Wattam, novi naslov kreatora Katamari Damacya koji sada ima gameplay prikaz.

Najavljen krajem prošle godine kao PS4 ekskluziva na PlayStation Experienceu, prvi trailer za Wattam nije otkrio mnogo. No, budući da na igri radi Keita Takahashi koji je poznatiji kao kreator Katamari Damacya i Robin Hunicke, producentica Journeya, moglo se pretpostavljati da je u pitanju pomalo neobičan naslov. Tome u prilog ide što smo imali prilike vidjeti lik Mayora koji sasvim elegantno nosi bombu ispod šešira.

Iako smo na predstavljanju igre mogli upoznati samo dotičnog Mayora, sada imamo prilike vidjeti i druge likove koji će se pojaviti u igri. Uz to, prikazana je i mehanika kako će Mayor pronalaziti nove prijatelje koji će potom svi zajedno i veselo eksplodirati u vatrometu da bi se otključali novi dijelovi svijeta i pronašlo još više prijatelja. Da, znamo da opis zvuči čudno, stoga ćemo vas ostaviti da pogledate video.

Komentari (1)

  • Hrv4tin4

    02.06.2015 - 16:30

    Slika za vijest me podsjetila na Tic-Tac… Baš taj desni lik izgleda ako Tic-Tac koji je zavezan za nešto

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!