HCL.HR

Pogledajte kako izgleda Outriders, nova pucačina tvoraca Painkillera

Zoran Žalac 14.02.2020.   •   0 komentara


Kooperativna RPG pucačina Outriders otkrivena nam je u prilično podrobnoj i opširnoj prezentaciji.

Ne postoji pravi način kako otkriti neku igru, ali na primjeru Outridersa vidimo jako dobar način prezentacije kojega bi se svi trebali pridržavati. Istina, igra je već bila najavljena još prošle godine, no u prvom konkretnom prikazu gameplaya dobili smo uvid u većinu onoga što bi igrače moglo zanimati.

Na prvi pogled Outriders nema ništa po čemu bi se razlikovao od ostalih looter shooter igara. Ima znanstveno fantastičnu tematiku, kooperativno igranje za troje, vanzemaljce i pucanje iz zaklona. Međutim, čini se da je Outriders daleko zaokruženija igra i malo naprednija od običnih klonova. Ima tako prilično veliku mapu za istraživanje, nekoliko geografskih cjelina poput pustinja i gorja, koje ćemo između ostaloga istraživati vozeći kamione. Njih će biti moguće modificirati po izgledu i karakteristikama, slično kao i likove.

Kod likova će biti specifično to što će se dijeliti na četiri klase, od kojih su za sada otkrivene tri. Pyromancer klasa priziva eksplozivnu energiju vulkana i gradi vatrene zidove. Trickster ima moć teleportacije i usporavanja, a Devastator može prouzročiti potrese ili probiti najtvrđe oklope neprijatelja.

Kako smo doznali prije nekoliko dana, Outriders je najavljen za PlayStation 5, Xbox Series X, PS4, XBO i PC, a trebali bismo ga igrati krajem 2020. godine.

Označeno sa: , ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?