HCL.HR

Pojavila se igriva verzija Marvel’s Wolverinea za PC, oni koji su ju skinuli navodno dobivaju upozorenje

Zoran Žalac 22.12.2023.   •   4 komentara


Internet je prepun snimki radne verzije Marvel’s Wolverinea, a sad se pojavila i igriva inačica za PC. Dakako, nedovršena.

Nadolazeća PlayStation 5 ekskluziva Marvel’s Wolverine prvo se ipak pojavila u igrivom izdanju za PC. Samo ne onako kako su to u Sonyju planirali.

Kako smo izvijestili ranije ovog tjedna, studio Insomniac Games bio je žrtva hakerskog napada u kojemu je otuđeno i na internetu objavljeno 1,67 terabajta povjerljivih podataka. Među ukradenim stvarima nalazi se i hrpa materijala iz nadolazeće igre Marvel’s Wolverine pa je internet tako prepun snimki nedovršene igre. No, stvari su još gore za Insomniac jer je otuđena i igriva verzija Wolverinea za PC.

Navodno se tu radi o alpha buildu s nepovezanim dionicama koje predstavljaju osnovne mehanike same igre. Za pretpostaviti je da to nije nešto što je zanimljivo za igrati i nije reprezentativan materijal za ono što nas čeka u konačnoj, dovršenoj verziji igre. Ipak, neki su odmah pohitali preuzeti igrivog Wolverinea.

To inače baš i nije najpametnija ideja i navodno su pružatelji internetskih usluga već poslali upozorenje nekim korisnicima zbog preuzimanja ukradenog sadržaja. Dok se za piratiziranje javno dostupnih igara još može debatirati oko toga je li taj čin krađa ili nije, u ovom je slučaju situacija prilično jasna – ukradena je stvar koja nije namijenjena javnosti i svako daljnje distribuiranje iste potom je također krađa.

Komentari (4)

  • Chimichangas

    22.12.2023 - 09:44

    baš bed za Insomniac. Napravili su tako dobar posao sa Spidermanima i onda im se ovo dogodi… al ajd, ako igra bude dobra ovo im je samo besplatan PR 🙂

  • Vejzik

    22.12.2023 - 10:02

    Ja cu umreti od smeha, a uopste nije smesno. Citava ova situacija je nevidjena u gaming svetu, bar koliko je ja pratim.

  • LegendaSvjetska

    22.12.2023 - 12:16

    Oh ne, evo bas lijem suze za mutimilionersku firmu.

  • Akull

    22.12.2023 - 15:07

    Može link?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?