HCL.HR

Pokažite dizajnerske vještine uljepšavajući tvrđavu u Torchlightu 3

Stjepan Fikter 17.04.2020.   •   1 komentara


Novi nastavak Torchlighta neće biti samo eliminacija hrpe i hrpe neprijatelja nego ćemo imati prilike pokazati koliko imamo smisla za uređivanje vlastitog prostora.

Svakom putniku trebat će mjesto za odmor, a ako dođe baš u vašu tvrđavu nemojte se osramotiti loše dizajniranim eksterijerom jer bi ste mogli izgubiti e-reputaciju. Loše šale na stranu, jedan od elemenata Torchlighta 3 bit će i tvrđave na koje će moći naići igrači kako bi mogli odahnuti od vitlanja mačevima, puškama i drugim oružjem te magijama.

Kako to obično biva u virtualnom svijetu, uz pomoć kozmetike moći ćemo uređivati vlastiti prostor koji neće služiti samo za opuštanje, nego će imati i svoju funkcionalnost. Tako osim što ćemo tamo moći dodatno sređivati heroja, drugi igrači moći će imati interakciju s građevinama koje postavimo.

Prikupljanje materijala za uređivanje tvrđave ići će klasičnim putem kroz osvojene nagrade i ubijanjem beštija unutar Contract zadatka koji će nas čekati. Što znači uz pomoć prikupljenih materijala, moći ćemo i vlastitim rukama stvoriti predmete kako bismo se mogli pokazati pred poznanicima i ostalim avanturistima.

Oni igrači koji će imati više likova za igranje, neće morati svaki puta opremati tvrđavu od nule nego će se sve dijeliti između svih heroja. U prijevodu, ovaj element je vezan za račun igrača pa će se sve moći dijeliti bez obzira koja je avantura u pitanju.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • Hellcream

    18.04.2020 - 23:58

    Jedva cekam.
    Torchlight 2 pojeo Diablo 3 za dorucak u ono vrijeme , a sjecam se da je bio i 10 pita jeftiniji

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?