HCL.HR

Postoji mogućnost da dobijemo i novu 2D Zeldu na Switchu

Juraj Bevandić 15.02.2017.   •   2 komentara


Producent Zelda igara ne želi miješati timove koji su radili za 3DS i Wii U, pa ne isključuje mogućnost da dobijemo jednu tradicionalnu Zeldu na Switchu.

novu 2D Zeldu

Legendarni producent Zelda igara Eiji Aonuma koji je vodio serijal kroz najuspješnije razdoblje u razgovoru s Game Informerom komentirao je neke vrlo zanimljive mogućnosti koje bi mogle razveseliti fanove Zelde. Razgovor je bio u svrhu pokrića Breath of the Wilda, ali je potom skrenuo u nekom drugom smjeru.

Kada su ga upitali je li razmišljao o priključivanju ekipe koja je radila na izvrznom naslovu A Link Between Worlds za 3DS onome timu koji radi novu igru kako bi se proces ubrzao, Aonuma je rekao da ne želi miješati ta dva tima jer imaju drugačije ideje i pristupe igrama. Također želi omogućiti ekipi koja je radila 3DS igre da ostvare svoju vlastitu viziju na Switchu.

Naravno da je uslijedilo pitanje o mogućnosti da ta ekipa koja je radila nešto tradicionalniju Zeldu za 3DS napravi nešto slično i za Switch, na što je Aonuma rekao da je to sasvim moguće. Tvrdi da ima puno dobrih stvari u 2D svjetovima i želi potaknuti svoj tim da razmišljaju više o evoluiranom 2D svijetu s mogućnostima koje im Switch nudi.

Komentari (2)

  • Mixa

    15.02.2017 - 18:28

    E, to bi vec moglo. 🙂

  • Goran1234

    15.02.2017 - 23:06

    Samo dajte… 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?