HCL.HR

Potvrđen je Overwatch 2, donosi PvE misije za četvero igrača

Zoran Žalac 01.11.2019.   •   12 komentara


Obistinile su se i glasine o Overwatchu 2. Novi vizualni stil, PvE i co-op sadržaji, dodatni mod i novi heroji glavne su novosti Overwatcha 2.

Overwatch 2 je najavljen i kako u Blizzardu kažu, to je drugačija definicija nastavka. Naime, Overwatch 2 bit će sasvim nova igra i neće biti tu da zamijeni prvi dio. Međutim, vlasnici prvog dijela moći će igrati s igračima Overwatcha 2 te će dobiti sve nove heroje, modove i mape koje dolaze uz nastavak.

Ako pak želite doživjeti priču kroz PvE komponentu, čini se da ćete trebati kupiti nastavak. Dobra je vijest da će u tom slučaju sav napredak ostvaren u prvom dijelu biti prenesen u drugi dio, zajedno sa svim osvojenim predmetima i kostimima.

Dakle, značajan novitet je PvE komponenta kroz co-op misije za četvero igrača. U tim misijama Overwatch heroji borit će se protiv Null Sectora, odnosno elitnih snaga korporacije Talon. Računalno kontrolirani protivnici imat će specifične strategije i tražit će od igrača da se adaptira njihovom ponašanju. Herojima će se u ovom modu moći nadograđivati njihove vještine.

Neće biti zanemarena ni PvP komponenta. Za nju stiže novi mod zvan Push koji će se moći igrati i u casual i u ranked načinu igranja. U ovom modu ekipe se bore za kontrolu nad robotom koji je na početku meča postavljen na sredinu mape. Cilj je dovesti robota što bliže protivničkom kampu, a zaplet je taj da si protivnici u bilo kojem trenutku mogu otimati kontrolu nad robotom. Za PvP komponentu također se spremaju nove mape: Toronto, Rio de Janeiro, Gothenburg i Monte Carlo.

Igru čeka i vizualno osvježenje, prvenstveno u umjetničkom stilu. Svi će heroji imati novi izgled, okoliši će biti dinamičniji te će imati više detalja. Naravno, bit će tu i novih likova, odnosno heroja. Prvi dodatak Overwatcha 2 bit će Sojourn, bivša kapetanica Overwatcha.

Označeno sa: , ,

Komentari (12)

  • U.M.O

    01.11.2019 - 20:43

    Samo da lor igre bude redovan

  • GAMEmaher

    01.11.2019 - 20:47

    I jel će biti besplatna kako se spominjalo kao?

    • Karlo Cekovic

      @GAMEmaher, 17.04.2020 - 13:50

      Znam da mozda pre kasno odgovaram, ali valjda nema vezr. Koliko ja znam OW2 bi trebao biti besplatan za sve koji imaju Overwatch.E sad….. Ne znam hoce li biti besplatan ako nemas Overwatch ili ako ga kupis dok dvojka izade. 😊

  • Lord_Sec

    01.11.2019 - 21:32

    Nekako je nepotrebno ovo,moglo je sve nadovezat na jedinicu

  • Negan

    01.11.2019 - 21:56

    Eh… Vidjet ćemo kak će to izgledat u cijelosti, ali ovo prikazano je doslovno Overwatch 1.1. Trenutna igra ima PvE sadržaj koji je kvalitetom… užasno ispodprosječan, tak da tome se previše ne veselim, ali kažem, prerano je suditi. Definitivno sam mišljenja da bi trebali postojećim igračima dodijeliti barem nekakav 50% popust, jer budimo iskreni nema šanse da će biti besplatno, a kao što sam rekao i kao što se dalo vidjeti iz priloženog noviteta skoro pa nema. Dakle, kolko mi je jasno imaju novi engine, “novi vizualni izgled” – što god bi to trebalo značiti jer igra izgleda identično originalu… i 3 nove mape. Uz ovu PvE komponentu naravno. Znam da uz ove ograničene informacije mojih novaca nije vrijedno, ali nek im je sa srećom.

  • lliquid_

    02.11.2019 - 01:01

    Kolko nepotrebno, mogli su to ubacit kao novitete i Ow i nitko se nebi zalio. Samo zato jer Fortnite napravio nesto novo, tj. izbacio tzv. Fortnite 2 sada su i ostali to krenuli radit. Svi se drze da su bolji od Epica i da su njihove igre pioniri gaming scene za razlike od Forta, a kopiraju ga cim stignu. Nezz sta rec vise…

    • Negan

      @lliquid_, 02.11.2019 - 02:53

      Ono… usporedba je li-la. Fornite nije izbacio nikakav nastavak, doslovno samo soft reset dosadašnje igre… što je izgleda slučaj i ovdje, samo su oni otišli korak dalje i prodali foru kao nastavak, jer zašto ne. Ipak je Blizzard u pitanju. Da izbace doslovno govno našli bi mušterije i lijepo zaradili.

  • Prophett

    02.11.2019 - 01:39

    Ovo je u najboljem slucaju OW 1.1, kad izbacujes drugi deo necega trudis se i da napravis neku vazniju promenu valjda, sta znam.

  • pesfan

    02.11.2019 - 11:13

    Nevezano uz temu, ali jel itko dobio besplatan 11. mjesec od EA za Origin Basic??

  • striborino

    02.11.2019 - 11:34

    Ovo je vise ekspanzija po meni ali dobro

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?