HCL.HR

Potvrđena je multiplayer igra u svijetu Horizona

Zoran Žalac 16.12.2022.   •   1 komentara


Razvojni tim Guerrilla Games objavio je kako traži zaposlenike za online igru u svijetu Horizona te potvrdili da će multiplayer biti kooperativnog oblika.

Svijet Sonyjevog serijala Horizon uskoro će se proširiti. Početkom sljedeće godine stiže nam VR igra Horizon Call of the Mountain, u pripremi je serija na Netflixu, no to je tek početak. Razvojni tim Guerrilla Games danas je otvorio natječaj za niz pozicija u studiju, potvrdivši tako da rade na online igri, tj. multiplayer komponenti Horizona.

U konceptualnom crtežu koji je objavljen uz oglase jasno se vidi da bi multiplayer u ovom slučaju mogao značiti kooperativno igranje. Kao što vidite na gornjoj slici, troje ljudskih likova timski ruši mehaničku prijetnju. Horizon bi, dakle, mogao poći tragovima Monster Hunter igara.

Iz Guerrilla Gamesa su poručili kako će ta multiplayer igra imati novu postavu likova i jedinstven, stilizirani izgled. No, isto su tako naglasili da ovo ne znači kako prestaju raditi single-player avanture u svijetu Horizona – to je i dalje u planu, a kooperativni multiplayer naslov bit će  odvojena stvar.

Komentari (1)

  • Enrubius

    16.12.2022 - 20:04

    To bi bilo fora, Horizon u Co-opu 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?