HCL.HR

Potvrđena je prva igra za PlayStation VR 2 – popularna pucačina Pavlov VR

Zoran Žalac 30.03.2021.   •   1 komentara


Developeri popularne VR pucačine Pavlov VR otkrili su kako će istu dovesti na još dvije platforme – uključujući jednu koja još nije ni dostupna.

Originalni PlayStation VR ima sasvim solidan katalog igara, ali mu je zastarjeli sustav kontrola uskratio neka popularna VR iskustva dostupna na PC platformi. Da bi se to moglo promijeniti dolaskom sljedeće verzije PlayStation VR-a, za koju je Sony dizajnirao potpuno nove kontrolere, govori nam jedna rana najava.

Razvojni tim Vankrupt Games najavio je kako će njihov Pavlov VR doći na PlayStation VR 2 te Oculus Quest. Neće to biti potpuno ista verzija igre kao na PC-u nego će se zvati Pavlov Shack. Još nije poznato što će biti njezine specifičnosti, no rečeno je kako neće podržavati opciju cross-playa s PC verzijom, premda će PSVR i Oculus korisnici moći igrati jedni protiv drugih.

Pavlov VR inače je među pet najprodavanijih VR igara na Steamu. Igra ondje ima oko 20 tisuća pozitivnih recenzija te se često uzima kao primjer dobre zabave u virtualnoj stvarnosti. Verzija za PC je u fazi early accessa već više od četiri godine.

Komentari (1)

  • GTA222

    30.03.2021 - 19:42

    Pitam se zašto tek sad dolazi na PSVR, možda jer je Sony-u tek sad palo napamet da su možda trbali stavit analog na đojstike možda i ranije al bolje ikad nego ikad. Bar se Sony drži nekog standarda po pitanju kontrola koji je više manje kao na PC-u što je jako dobra stvar za sve nas koji igramo VR jer će u principu to bit iste igre i jedina razlika će biti grafika.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?