HCL.HR

Poznato je kada izlazi Star Wars tvoraca Titanfalla, no o Battlefrontu 3 ni riječi

Petra Rukav 01.02.2018.   •   12 komentara


EA nas je obavijestio kada bi Respawn mogao izbaciti novu igru smještenu u Star Wars univerzum, no sudbina Battlefront franšize je nepoznata.

Starwars-respawn

Prošle su gotovo dvije godine otkako smo saznali da Respawn Entertainment, tvorci Titanfalla, rade na akcijskoj igri iz trećeg lica smještenoj u Star Wars univerzumu. Međutim, developer se očito zavjetovao na celibat šutnje budući da nikakve nove informacije o naslovu nisu isplivale na površinu. Doduše, nedavno je ipak otkriveno kada će neimenovani projekt pasti u ruke igrača.

Naime, glavni financijski direktor Electronic Artsa, tvrtke koja je prošle godine kupila Respawn za 400 milijuna dolara, otkrio je da će službeno nenajavljena videoigra najvjerojatnije izaći fiskalne 2020. godine. Treba uzeti u obzir da kod njih fiskalna godina traje od 01. 04. do 31. 03. što znači da bi Respawnov Star Wars mogli zaigrati do kraja 2019. godine ili početkom sljedeće.

Iako nikakve druge informacije vezane uz naslov nisu otkrivene, vjerojatno je da će isti izaći prije Battlefronta 3. Naime, Electronic Arts zapravo još uvijek nije odlučio kada će – te hoće li uopće – dostaviti nastavak za Battlefront 2 budući da je prodaja istog razočaravajuća. No, s obzirom na to da EA drži prava na razvoj Star Wars igara do 2023. vjerojatno je da ćemo doživjeti još barem jedan dio.

Označeno sa:

Komentari (12)

  • mii2o90

    01.02.2018 - 01:55

    tek je izašao drugi dio, zar je potrebno uopće pričati o trećem s obzirom kakav je “uspjeh” do sada ostvario

    • Artyom

      @mii2o90, 01.02.2018 - 15:12

      DICE zasad radi na novom Battlefieldu koji ako se ne varam izlazi krajem ove godine. Novi Battlefield bi mogao biti krajem 2019-te, ali po meni i to je prerano.

    • Artyom

      @Artyom, 01.02.2018 - 15:14

      *pardon* “Novi Bttlefront bi mogao biti krajem 2019-te”

    • funky0308

      @mii2o90, 01.02.2018 - 17:47

      Ma stanca se to ko blesavo, pogledaj samo sta Disney radi sa svojim dijelom – zivi uzas. Bilo kako bilo – ovo cekam i drago mi je da se nije otkazalo. Disney navodno gasi The Old Republic i zamjena je potrebna, samo se nadam da ce se ovdje misliti i na solo igrace jer ako ovdje ne bude dobre price jebes ga onda. Battlefrontovi me ne zanimaju ni malo i neka odj.. s takvim forama vise. Malo cemo naplacivati zrak pa ipak necemo…pa onda malo ipak moramo.. kud su jadni s tim ocajnim sustavom mikrotransakcija jos su i njonjavi i sami ne znaju sto bi i kako oteli jos eurica..

  • L3gi0naR

    01.02.2018 - 06:02

    Raspustili su jedan studio da bi drugi preuzeo ono šta su radili,tj .da ubace još MP u singleplayer Star Wars igru.

  • SanKa

    01.02.2018 - 10:37

    evo ga na…idu jos malo upropastiti SW. Disney im treba uzeti licencu i sterati ih u kurac. Smeće od studia

    • [CRO]Revan

      @SanKa, 01.02.2018 - 12:25

      Disney to isto radi ne samo filmovima, već sveukupnoj franšizi. A to da su se upleli u SWBFII i mikrotransakcije te ispali “dobri” je bilo čisto zbog negativnih kritika na Star Wars mjesec dana prije izlaska samog filma. Neće EA napraviti ništa dobrog, zadnji dobri naslovi u vlasništvu EA bili su Dragon Age: Orgins, Mass Effect 2 i Battlefield 3, mada je sa BF3 počelo svašta…

    • Stribor88

      @SanKa, 01.02.2018 - 13:28

      EA nije studio mladicu, vec izadavacka kuca… procitaj si malo o tome… DICE je studio u vlasništvu EA, koje je radio na SWBF2…mislim da DICE nije nista upropastio vec napravio korektnu SW igru s posebnim štofom za detalje SW svijeta i rispektom prema orginalnoj trilogiji, a koja je u metaigri postala pohlepna za parama… ajmo sad se pokakati na sve jer bi netko htio vise zaraditi (a mozda i zasluzuje to)… zanimljivo mje zazivanje BF3 i korištenjem riječi katastrofalno u kontekstu prodaje… vec poznati modus operandi dokolocarskog pozerskog gaming lobija
      a sta sada Disney je upropastio SW franšizu sa zadnja dva filma loše reciklirajući orginalnu triologiju (to ce reci svatko tko je citao SW knjige cak i gledao Reblese i Clone wars animirane uradke), a opet ne mislim da je Disney smeće, bas naprotiv… uporpastili su radnju bogatog SW univerzuma ali su išli na sentimentalnst orginalne trilogije… jadno ali ekonomski pamento i isplativo!

    • SanKa

      @Stribor88, 01.02.2018 - 13:33

      nemoj ti meni mladiću ,stariji sam od tebe. EA je i studio i izdavacka kuca, i znam da oni konkretno nisu radili BF II, nego DICE. mislio sam da je to ocito ,da ne moram navoditi,ali ok. I EA diktira Diceu sto ce napraviti konkretno. Igra je s tehnicke strane super ,pricam o stvarima poput mikrotranskacija koje je nametnu EA, sigurno to nije bila DICEova ideja

    • Stribor88

      @SanKa, 01.02.2018 - 14:40

      sve je ocito ovdje, i sve se zna i podrazumjeva, pogotovo koliko tko ima godina 😉

    • SanKa

      @Stribor88, 01.02.2018 - 15:42

      ok, ali i ptice na grani znaju da EA skuplja studije koji strikaju igre, a oni odlucuju oce li igra imati mikrotransakcije i slicna sranja

  • hyperion

    01.02.2018 - 14:21

    Respawn je naravno tu radi multi-a i ok, svidio mi se prvi Titanfall, a budući da sam čuo da je dvojka još bolja i za mene još važnije, da ima dobru sp kampanju nadam se dobroj igri. Ma samo nek je sp dobar, makar bio osrednjeg trajanja a mt nek ostave za multi ako već ne mogu bez toga.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?