HCL.HR

Predstavljen Cartel, treća Act of Aggression frakcija

Stjepan Fikter 07.08.2015.   •   3 komentara


Misteriozna privatna vojska Cartel više i nije toliko tajnovita zahvaljujući traileru u kojemu su nam pobliže predstavljeni, zajedno sa svojim prednostima i manama.

Stigao je trailer za treću i posljednju frakciju Act of Aggressiona – Cartel. Ovi momci spadaju u privatnu vojsku gdje imaju pristup naprednim oružjima, no također su frakcija koja najviše ovisi o resursima, pogotovo aluminiju koji je potreban za izgradnju zgrada. S druge strane, jedinice nisu ovisne o njemu budući da više preferiraju čisti novac od raznoraznih minerala.

Cartelov borbeni stil se dijeli na privatnu vojsku i na Black Ops za tajnovitije djelovanje što uključuje i nevidljivost. S pješačke strane, raspolažu šarolikom paletom jedinica poput riflemana, anti-tank, anti-air, combat medica te infiltratora. Za više detalja o ovoj frakciji, provjerite trailer.

Osim ove prezentacije, Eugen Systems pripremio je i značajnu nadogradnju za beta verziju s kojom je stigla poboljšana zoom-out funkcija kao i posebna tipka za satelitski pregled uz Free For All mod koji će se moći zaigrati i na tri nove mape.

Act of Aggression igramo od drugog rujna na PC-ju.

Komentari (3)

 • bartul_9

  07.08.2015 - 10:20

  Zanimljivo izgleda igra.

 • MaliMicek

  07.08.2015 - 10:48

  Neodoljivo podsjeća na Generalse 🙂

  • Metalni

   @MaliMicek, 07.08.2015 - 12:19

   Pa, kad nismo dobili pravi nastavak… ovo bi moglo biti i više nego dostojno.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?