HCL.HR

Prijavite se i osvojite vrijedne Fnatic Gear nagrade na novom LoL Adria Open kupu

Filip Marić 19.10.2016.   •   1 komentara


Naš treći po redu LoL Adria Open by Fnatic Gear ujedno je i pretposljednji takav turnir ovog mjeseca – prijavite svoj tim na vrijeme i zaigrajte ove subote za vrijedne nagrade.

Treći i pretposljednji kvalifikacijski vikend u našoj ovomjesečnoj Fnatic Gear seriji League of Legends kupova nam se bliži. To znači da ćete imati još samo dvije šanse da se kvalificirate na mjesečno finale, koje će se igrati početkom 11. mjeseca, a u kojem ćete uz povećani Riot Points nagradni fond moći osvojiti i vrijedne Fnatic Gear gamerske miševe Flick G1!

Ovotjedni turnir se igra po našem standardnom vremenu u subotu u 14 sati. Svi ste pozvani prijaviti se za turnir i zaigrati u konkurenciji ostalih timova iz cijele Adria regije. Prijave su kao i uvijek potpuno besplatne, a jedini uvjet je da je vaš tim sastavljen od igrača iz Adria regije.

Prijaviti  se morate na ESL i Riot events stranicama gdje također možete pronaći i sve ostale informacije o subotnjem kupu.

Turnir ćemo kao i uvijek popratiti uživo na našem twitch.tv/esl_adria kanalu od 16 i 30 sati, a komentator će i ovoga puta biti već vam dobro poznati LoL komentator Sa1na!

Komentari (1)

  • Dzaafa

    21.10.2016 - 10:26

    5V5,3V3?ili?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?