HCL.HR

Prijavite svoj LoL tim za druge kvalifikacije turnira teškog 3500 eura

Filip Marić 15.09.2016.   •   1 komentara   •   Esport, HCL objave


Dva srpska tima prošla su u finale Adria regije nakon prvog kruga kvalifikacija – pripremite svoj tim za sljedeći krug ove subote, pokažite što znate u LoL-u i učinite nas ponosnima na velikom finalu teškom 3500 eura!

lol-esl-seec-2

Nakon uzbudljivog prvog vikenda ESL SEC kvalifikacija s preko 30 prijavljenih regionalnih timova, gdje su dva srpska tima uspjela izboriti prolaz na Finale Adria regije (kojima ovim putem i čestitamo!), i ovaj vikend nastavljamo s potragom za još dva tima željna velikog nagradnog fonda od 3500€!

Princip prijava i igranja ostaje isti. Pronađete tim od pet igrača koji žive u Adria regiji, besplatno se prijavite do subote u 14 sati kada sâmi turnir i počinje, a zatim zaigrate online iz udobnosti svojeg doma.

Kako bi ušli u turnir prvo se treba prijaviti na ESL (gdje možete pronaći sva pravila detaljnije) i zatim obavezno na Riot events stranicu kako bi osigurali isporuku svojih Riot Points nagrada.

Stream najzanimljivijih mečeva turnira će prenositi i komentirati naš komentator Sa1na, na našem službenom ESL Adria Twitch.tv kanalu od ~16:30h.

Zato se ne zaboravite prijaviti jer možda baš vaš tim bude pozvan na veliku LAN završnicu!

Komentari (1)

  • Ivikus

    15.09.2016 - 17:50

    Treba nekome Midlaner/Adc D5? add Ivikus

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?