HCL.HR

Prison Architect izlazi na slobodu idući tjedan, dobiva novi mode

Juraj Bevandić 29.09.2015.   •   1 komentara


Teško je vjerovati da je Prison Architect još uvijek ustvari u Early Accessu, ali to će se ubrzo promijeniti. Uz puni izlazak igre idućeg utorka dolazi i potpuno novi mode.

Prison Architect u kojem gradite i održavate svoj zatvor već je dugo vremena dosta popularan unatoč okovima Early Access programa. No, iako su mnogi možda već zaboravili da to još nije puna verzija igre, bilo bi dobro vratiti joj se idućeg tjedna jer u utorak izlazi puna verzija sa dosta dodatnog sadržaja.

Story mode dobit će četiri poglavlja priče koja bi trebala biti ugodan odmak od dosadašnjeg pretežito sandbox pristupa koji može postati zamoran i besciljan. Ipak je puno zanimljiviji potpuno novi Escape mode u kojem ćete pazite sad… bježati.

Moramo priznati da nas pomalo podsjeća na The Escapists, jer ćete sudjelovati u svim tipičnim zatvorskim radostima poput bandi, pljački, izrade oružja, skrivanja predmeta, dilanja opreme, kopanja tunela i bježanja, a sve uz sustav leveliranja vašeg lika.

Nama zvuči dobro, The Escapists nam se svidio, a zanima nas kako će točno to sve ovdje izvesti. Dobre su vijesti što možete bježati iz svih zatvora koje su igrači napravili i stavili online, a već ih je sad preko dvanaest tisuća.

Hoćete li se vi okušati u bježanju iz zatvora ili pak građenju najsigurnije ustanove?

Komentari (1)

  • MoGaming

    29.09.2015 - 13:58

    Ova je igra je za pohvalit tim za izradu,za svaki alpha koji je izaso a izlazili su tocno svaki mjesec na kraju,tim je detaljnim videom objasnio sve nove funkcije.Pratim igru od prvih alpha i odlična je.Jedino što predpostavljam da će bit veliki minus ljudima koji će tek počet igrat igru kad izadje je taj što se tokom tih silnih update-a svaki mjesec skupilo jako puno stvari i neke su jako komplicarane za naučit koristit.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?