HCL.HR

Procurila je snimka gameplaya iz Marvel’s Avengers

Zoran Žalac 14.06.2019.   •   10 komentara


Netko je na E3 sajmu kriomice snimio izravan gameplay iz igre Marvel’s Avengers koja nije dostupna za oči javnosti izvan sajma.

Nakon dvije i pol godine čekanja na E3 sajmu je nedavno predstavljena igra Marvel’s Avengers. Doduše, u tom predstavljanju gledatelji su dobili prikaz s mnoštvom režiranih scena i svega nekoliko sekundi onoga što bi se moglo prepoznati kao izravan gameplay. Ne bi to inače bilo sporno da sama igra nije igriva na sajmu… ali jest. I dok je pošteno da ju zaigrati mogu oni koji su kupili kartu za E3 i zaputili se do Los Angelesa, nekima je krivo da se gameplay ne može ni gledati, odnosno da ga se drži u tajnosti.

Moguće je da će Square Enix te snimke pustiti u javnost nakon što E3 završi, no netko je gameplay uspio snimiti na licu mjesta te ga podijeliti s bespućima interneta. Dakako, to je u ovakvim situacijama zabranjeno pa je snimanje obavljeno kriomice, a samim time i snimka je izrazito loše kvalitete.

Svejedno, u ovom trenutku ovo je jedini malo duži prikaz gameplaya koji je dostupan za Marvel’s Avengers. Iz onoga što možemo vidjeti, Avengersi će najvećim dijelom imati skriptiranu akciju s QTE segmentima, nalik prošlogodišnjem Marvel’s Spider-Manu. Ondje je to funkcioniralo dosta dobro, a neki su pak uvjereni da su te dvije igre povezane u više pogleda te da se odvijaju u istom univerzumu.

Snimka gameplaya vjerojatno će biti uklonjena s YouTubea pa ako ju ne uspijete pogledati na vrijeme, pokušajte ju pronaći ovdje.

Označeno sa: ,

Komentari (10)

  • sedf

    14.06.2019 - 09:58

    Znao sam

  • DjokaBA

    14.06.2019 - 11:39

    Videcemo, ali za sad nista posebno od ove igre..

  • mr.humic

    14.06.2019 - 14:38

    Meni ovo kida, nije baš ono WOW ali čeka se 2020 sa finalnim izgledom 😀

  • xRedSheepx

    14.06.2019 - 15:46

    Meni je Spiderman bio zadovoljavajući,ali nadam se iskreno da će u finalnoj verziji bar malo izmjenit izglede likova. Naravno ne ko u filmovima jer je to nemoguće i nema smisla,nego ono…bar malo više superherojski, a ne ovak ko da je susjed Štef došao i obukel bejzbolsku opremu i predstavlja se ko Captain America…

    • drazensi

      @xRedSheepx, 14.06.2019 - 16:36

      IGN kaze, da mozes mijenjati sam izgled likova. Sad koliko i kako vidjet cemo. Ono sto mi je takoder drago je da su rekli da je igru moguce u potpunosti igrati single i offline. Mada ne znam kako ce onda funkcionirati uvodenje novih likova preko dlc-a i kako ce to ukomponirati u neku “kampanju”.

    • xRedSheepx

      @drazensi, 14.06.2019 - 17:48

      Pa vjerojatno će u sklopu DLC-a ili kak već budu nazvali svoje nastavke stavili neki story/kampanju pa u sklopu nje i novog igrivog lika,bar bi meninto imalo smisla. Npr stave da se sljedeća kampanja odvija u Wakandi pa u sklopu toga upoznamo Black panther i on postane igriv lik. Meni jedino to ima smisla,jer bilo bi bzvz da samo ubacuju heroje i da oni igraju od pocetka kampanju kada se unisti San Francisco…

    • hacksor1234

      @xRedSheepx, 15.06.2019 - 00:22

      Nikad nisam ni očekivao da budu lica iz filmova, jedino mi black widow loše izgleda, i Captain America, ovisi iz kojeg ugla

  • karlod1997

    14.06.2019 - 17:00

    čim pročitam procurila snimka očekujem da je snimano kalulatorom haha. obično je takav naslov “snimljen alien, bigfoot, duh…”, ovdje se da vidit nešto. Ne može se procjenit kako će bit al mislim da će bit dobro. Dalje se pegla LEGO Avengerse pa ovo kad izađe haha

  • MoGaming

    14.06.2019 - 19:56

    Kako loše igra izgleda,bolje im je da ne curi više inače neće ništa prodat.

  • MarinCRO12

    20.06.2019 - 15:17

    Minus za igru jer nece biti Open World

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?