HCL.HR

Procurilo je još navodnih detalja iz igre Avatar: Frontiers of Pandora

Zoran Žalac 31.03.2023.   •   2 komentara


Ako je vjerovati neslužbenim informacijama, Avatar: Frontiers of Pandora odvijat će se na lokaciji koju do sada nismo vidjeli u filmovima.

Još uvijek malo toga znamo o igri Avatar: Frontiers of Pandora, no sve je izglednije da Ubisoft uskoro planira otvoriti narudžbe za istu. Isti tip koji je iskopao materijale za preorder bonuse sada je objavio i navodni opis igre iz kojega doznajemo nekoliko ključnih detalja.

Ako je vjerovati ovoj glasini, u glavnoj ulozi ove igre bit će neimenovano dijete Na’vija koje je oteto od strane Resources Development Administrationa. Godinama nakon što taj Na’vi  dođe do slobode, njegov povratak u divljinu Pandore bit će prilika da se poveže sa svojim matičnim svijetom i klanovima u njemu.

Navodno će ta premisa igre igračima omogućiti da biraju između dva stila borbe. Moći će se koristiti tradicionalna oružja Na’vija ili pak vatreni arsenal RDA frakcije. U bilo kojem slučaju, letenje će biti važan dio igre te će igrač imati osobnog bansheeja, odnosno biće s kojim će se vinuti u nebesa.

Navodi se također da će radnja igre biti smještena na zapadnom predjelu Pandore, tj. mjestu koje do sada nismo vidjeli u filmovima.

Ništa od ovoga još nije službeno potvrđeno, tako da glasine ipak uzmite s dozom rezerve.

Komentari (2)

  • Iceman73

    31.03.2023 - 20:13

    Ma može…!

  • zlakob

    03.04.2023 - 03:42

    Adventurer, there is a settlement that needs your help!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?