HCL.HR

Proizvođač seks igračaka radi misteriozno kolekcionarsko izdanje za indie dragulj Inside

Petra Rukav 07.03.2018.   •   3 komentara


Kolekcionarsko izdanje Inside dragulja skriva misterije vrijedne više od dvije tisuće kuna, a suradnja s proizvođačem seksualnih igračaka daje nam do znanja da se radi o specijalnom i pomalo bizarnom paketu.

PlayDead, razvojni tim koji stoji iza dva posebna indie bisera Limbo i Inside, nedavno je obznanio kako surađuje s dvije potpuno različite tvrtke kako bi svojim fanovima i ostaloj publici dostavio veoma posebno kolekcionarsko izdanje. Dvije kompanije u pitanju su Iam8bit, proizvodno poduzeće specijalizirano za kolekcionarske pakete videoigara koje uključuje gramofonske ploče te fizička izdanja inače digitalnih igara; te RealDoll, proizvođač silikonskih lutki za seks u prirodnoj veličini i ostalih seksualnih igračaka.

Da, dobro ste pročitali. Oči vas ne varaju, a mi nismo uranili s prvim aprilom. Malo je reći da se ovdje radi o jednom od najčudnijih partnerstva u vezi kolekcionarskog izdanja neke videoigre ikada, napose zbog toga što je Inside distopijska avantura koja se bavi pitanjima egzistencijalne krize, a ne sugestivna igra koju je najbolje igrati kad ste sami. Doduše, nije zapravo potvrđeno hoće li kolekcionarsko izdanje Insidea sadržavati bilo kakve igračke za odrasle, no teško je otarasiti se takvog mišljenja budući da na istom radi RealDoll tvrtka.

Naime, ono što sigurno znamo jest da će Inside Collector’s Edition koštati 375 američkih dolara, odnosno oko 2250 kuna, a sadržavat će fizičku kopiju Insidea za PlayStation 4 te Steam kodove za Inside te njegovog prethodnika, Limbo. Cijenu će očito pravdati „ostale stvari“ koje se kriju u paketu „iznenađujuće težine“.

„Nećemo vam otkriti o čemu se radi. Možda je ono što mislite… a možda i nije. Možemo samo potvrditi da se unutra krije nekoliko predmeta, a jedan od njih je disk za PlayStation 4. Ostalo ostavljamo vama za spekulaciju“, drsko stoji na stranici gdje misteriozan paket možete prednaručiti već sutra.

U slučaju da volite skupa iznenađenja, prednarudžba za Inside Collector’s Edition trajat će puna tri mjeseca, dakle, do 8. 06.; a na vašu kućnu adresu stići će u prvom kvartalu 2019. godine kada će nam i famozna trojka otkriti što se zaista krije u toj kutiji.

Komentari (3)

  • bert_raccoon

    07.03.2018 - 14:08

    Svašta! Kupuješ u biti mačka u vreći.

  • crolink07

    07.03.2018 - 15:10

    Loot kutija više razine,opipljiva.☺

  • l)oolvl

    07.03.2018 - 17:15

    dok ti stigne već i zaboraviš da si naručio

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?