HCL.HR

Project Cars 3 juri prema izlasku u osmom mjesecu

Zoran Žalac 25.06.2020.   •   7 komentara


Ekipa Slightly Mad Studiosa imat će pomalo lud raspored u osmom mjesecu kada će na tržište izbaciti dvije igre.

Lude su se stvari događale za ekipu Slightly Mad Studiosa unazad godinu i pol. Prvo je njihov osnivač počeo sanjati konzolu zvanu Mad Box, pa ih je kupila britanska tvrtka Codemasters, pa su najavili Fast & Furious igru koja izgleda jako loše, a onda i Project CARS 3 koji je zabrinuo fanove serijala koketiranjem s arkadnim pristupom. Vrhunac svih tih ludosti bit će osmi mjesec kada će Slightly Mad Studios izbaciti obje navedene igre. To se u industriji videoigara ne događa gotovo nikad – da jedan tim izbaci dvije igre u istom mjesecu.

Fast & Furious: Crossroads stiže 7. 8. dok će Project CARS uslijediti pred kraj mjeseca, 28. 8. Zanimljivo je kako obje igre lansira izdavačka kuća Bandai Namco, čime je ovaj potez još manje smislen. Ali, valjda i oni ne vjeruju da će se Fast & Furious prodavati zbog ičeg drugog osim naziva popularne franšize.

Što se Project CARS-a 3 tiče, igra možda bude kvalitetna, ali svejedno imam dojam da se ekipa s njom užasno žuri – od najave do izlaska proći će svega tri mjeseca. Usporedbe radi, između najave i izlaska Project CARS 2 prošlo je skoro dvije godine.

Označeno sa: , ,

Komentari (7)

  • Okramtaker

    25.06.2020 - 11:39

    Ne zanima me niti malo, nemam namjeru kupovat, inače nevolim ja trkaće igre.

    • Hex

      @Okramtaker, 25.06.2020 - 11:58

      Hvala ti što si to podijelio s nama.

    • Okramtaker

      @Hex, 25.06.2020 - 16:04

      Nema na čemu

  • Ivan Golubic

    25.06.2020 - 11:42

    U sat vremena 3 članka gg Zorane

  • Fenner

    25.06.2020 - 11:48

    Jedino šta igram od trkaćih igrica to je Mario Kart i Gran Turismo, mada se i on dosta pokvario. Nadam se da će ovaj za PS5 biti puno bolji od prethodnika.

  • NiKra95

    25.06.2020 - 12:35

    Ovaj PC3 mi otkad je nedavno najavljen mnogo više zrači arkadnim utrkivanje od njegovih prethodnika, što mi je žao, ali vjerojatno s tim računaju na širi interes igrača. Ali mi od početka izgleda da ga oni takvog ne žele prodati, tj. ne žele reći da je PC3 dosta arkadniji od prethodne dvije igre.

    • deanHR

      @NiKra95, 25.06.2020 - 17:24

      Rekli su da bude vožnja bez asistencija više simulacijska ali da će ponuditi veliki broj asistencija za širu masu. Ako to uspiju odigrati kako treba moglo bi to dobro ispasti jer ja volim simulacije vožnje ali treba mi poneki asist 😅

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?