HCL.HR

Provjerite kako izgleda kozmički FPS Forgive me Father

Stjepan Fikter 15.08.2021.   •   0 komentara


Svijet inspiriran Lovecraftom koji je vizualno prikazan kroz stripovsku grafiku te s gameplay osjećajem iz retro pucačina doživjet ćemo u nadolazećoj igri Forgive me Father.

Kada se spomene retro FPS to obično znači pucačina s pikseliziranim vizualnim stilom. No što kada je u pitanju retro FPS inspiriran Lovecraftom, a grafički prikaz se bazira na stripovskim vizualima? Tada dobijemo Forgive me Father u kojem ćemo imati priliku igrati s dva različita lika.

Gameplay osjećaj tako će biti baziran na klasičnim FPS igrama iz 90-ih godina prošlog stoljeća s time kako će ovdje morati paziti na ludilo koje će utjecati na grafičke i gameplay promijene. Također bit će moguće razvijati lika radi zbog pristupa kvalitetnijem arsenalu za eliminaciju protivnika. Sama atmosfera koja je također značajan dio igre je uvelike bazirana na kozmičkom hororu što je sasvim očekivano kada inspiracija dolazi od već spomenutog autora.

Forgive me Father igramo od 28. 10. putem Early Access programa, a do tada možete provjeriti kako izgleda pre-alpha gameplay prikaz igre.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?