HCL.HR

Provjerite što ima novo u Need for Speed: Hot Pursuit Remastered

Zoran Žalac 30.10.2020.   •   1 komentara


Electronic Arts je otkrio koje su novitete ubacili u remaster deset godina starog Need for Speed: Hot Pursuita.

Kad je Need for Speed: Hot Pursuit Remastered službeno potvrđen, nakon višemjesečnih glasina, iz Electronic Artsa su poručili kako će ta verzija donijeti šest sati dodatnog gameplaya te 30 novih izazova. Većinom se to odnosi na sadržaje iz pet DLC paketa koji će biti uvršteni u ovome izdanju, a na nekim platformama pojavit će se po prvi put, npr. na PC-u.

Tako ćemo imati natjecanja s vozilima pojedinih proizvođača te ćemo upravljati superautomobilima kao što su Gumpert Apollo S, Lamborghini Sesto Elemento ili Maserati Quattrophorte Sport GT S. Iz DLC paketa su dodana i dva multiplayer moda: Arms Race i Most Wanted. Arms Race je utrka u kojoj su svi vozači naoružani do zuba različitim gadgetima i drugom opremom. Most Wanted je svojevrsni mod otvorenog svijeta u kojemu policija hvata jednog vozača, a ostali mu pomažu da pobjegne.

Bit će također i nekih novih stvari, poput Racer garaže u kojoj će se moći razgledati sva vozila u posjedu. Dodana je i mogućnost prekidanja videa i sekvenci s izlistavanjem nagrada. Meniji su sređeni tako da budu čitljiviji, a prilikom učitavanja utrke prikazivat će se korisne informacije sa savjetima za igranje.

Need for Speed: Hot Pursuit Remastered izlazi 6. 11. za PC, PlayStation 4 te Xbox One, a 13. 11. za Nintendo Switch.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • GAMEmaher

    31.10.2020 - 12:54

    Ovo se nabavlja za switch verziju!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?