HCL.HR

Prva snimka Homefront: The Revolution gameplaya

ToxarE 12.06.2014.   •   4 komentara


Provjerite devet minuta post-invazijske Philadeplhije u Twitch gameplay snimci Homefront: The Revolutiona.

Crytek UK na Twitchu je prikazao devet minuta gameplaya iz nadolazećeg Homefront: Revolutiona. Snimka nam daje solidan prikaz igrine akcije koja se događa u Philadelphiji, četiri godine nakon brutalne vojne okupacije Amerike. Imamo priliku vidjeti igrača koji zajedno s tri kolege prikupi potrebnu opremu, nakon čega navale na korejsku naoružanu izvidnicu.

Homefront: The Revolution trebali bismo moći zaigrati sljedeće godine, a izlazi za PS4, Xbox One, PC, Linux te Mac.

Komentari (4)

  • armin221186

    12.06.2014 - 16:12

    ne izgleda lose,cak i "koktele" mozes bacat 🙂

  • Adam Jensen

    12.06.2014 - 18:25

    Ne čini se loše. Igra će bit odlična ako pogode pravu gerilsku atmosferu tj. da gerilci ne budu Rambe, nego da se osjeti njihova nemoć i da se igrač pazi da ga ne primjete, i onda tu dolazimo tih gerilskih taktika: zasjede, diverzije i sl, naravno stealth mora biti jedna od opcija.

    • IaMarmageddoN

      @Adam Jensen, 15.06.2014 - 14:31

      Da, opcije. Hvala next-genu barem na tome. Odlično je što sve više igara pruža mogućnost igranja kamikaza stilom ili strpljivim stilom duha. Još da srede taj dio "primjećivanja" jer sa tim u niti jednoj igri nisam zadovoljan ili se barem sad ne mogu sjetiti niti jedne igre u kojoj bi to bilo realno. Bilo bi super da se može raditi nešto slično kako se to radi u MPu dok slijediš žrtvu koja nema pojma niti ideje da trčiš, skačeš ili ludiraš se iza nje pa lijepo izvadiš nož i napraviš svoj kill i ubiješ tog igrača u pojam kada gleda killcam ili se vidi kako si ga jednostavno uništio i bacio u depresiju kada shvati što se desilo. Kada mi se to dogodilo prvi put ubilo me u pojam, legendarno je kada možeš nekoga tako unesrećiti!

  • departed1983

    13.06.2014 - 21:37

    ovo ce biti crysis bez nanosuit-a

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?