HCL.HR

Prvi Batman u virtualnoj stvarnosti ekskluzivan je za PSVR

Zoran Žalac 14.06.2016.   •   3 komentara   •   Zanimljivosti


Razvojni tim Rocksteady za sada je najveći tim koji se uhvatio izrade ekskluzivne igre za VR uređaj. Rade, naime, ni više ni manje nego na Batman: Arkham VR-u.

batman-vr

Milozvučni glas Jokera u jednom je trenutku odzvanjao sa Sonyjeve E3 pozornice. Trenutak je bio posebno interesantan jer su se sada predstavljali naslovi za PlayStation VR pa se ispostavilo da gledamo prvu Batman igru virtualne stvarnosti. Istina, nismo vidjeli ništa što bi nam dalo sliku o tome kako će to VR iskustvo biti, ali je svakako vrlo važna stvar da se razvoja igre uhvatio studio Rocksteady.

Naime, VR igre trenutno su tek u fazi eksperimentiranja. Projektima koji su od temelja rađeni samo za VR uređaje većinom se bave indie developeri i manji timovi, a od onih poznatijih tu su tek Insomniac te Crytek. No, Rocksteady je još jedno veliko ime u toj priči, baš kao i činjenica da će njihova VR igra pripadati Arkham serijalu.

Inače, Batman Arkham VR najavljen je kao velika PlayStation VR ekskluziva, vjerojatno privremena, ali trenutno je najveća ekskluziva koju jedna VR platforma ima.

Usput rečeno, kako vam zvuči ovaj Joker? Nije potvrđeno tko mu posuđuje glas, no jako nas podsjeća na Marka Hamilla koji je obećao da više neće davati glas Batmanovom negativcu.

Komentari (3)

  • lucho-CRO

    14.06.2016 - 13:14

    Ovo ak ispadne kako treba onda je to to, definitivno pun pogodak i pobjeda..mozda i zauvijek ostane ekskluziva nikad se nezna

  • OoReadMyMindoO

    14.06.2016 - 14:51

    trailer je mrak,doslovno 😀

  • Razor

    14.06.2016 - 20:41

    To je Mark Hamill, potvrđeno. Usput, sony me s ovom konferencijom prebacio nastranu VR-a

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?