HCL.HR

Double Fine pokazao temelje Psychonauts 2 gameplaya

Juraj Bevandić 08.10.2016.   •   1 komentara


Ekipa Double Finea vratila se originalu kako bi Psychonauts 2 gameplay bio što bolje dizajniran i spreman za inovacije koje su nam osmislili.

Psychonauts 2 gameplay

Dizajneri Double Fine Productionsa znaju koliko je teško napraviti nastavak legendarne igre poput Psychonautsa. Dizajnirali su stoga prvi level iz originalne igre u novom engineu samo kako bi ponovno uspjeli fino uskladiti animacije i poteze glavnog lika koje činile prvu igru toliko zabavnom i šarmantnom.

Kroz video smo uspjeli dobiti i dojam kako bi igra mogla izgledati u Unreal Engineu 4 i unatoč ovako ranoj verziji izgleda jako dobro te će se svojim prepoznatljivim stilom bez sumnje isticati na tržištu. Također smo dobili priliku vidjeti rane verzije nekih novih moći poput prerađene telekineze, psihičkih noževa i projekcije.

Igra izlazi tek 2018. godine tako da će se puno toga još sigurno promijeniti, ali čim su dizajneri spremni ovako rano prikazati neke osnove na kojima još rade znamo da je cijeli projekt na dobrome putu. Bilo bi još ljepše kada bi nas ubuduće češće mazili ovakvim videima jer je izlazak daleko, a čekamo ga već jedanaest godina.

Jeste li igrali Psychonauts? Uzbuđeni za nastavak?

Komentari (1)

  • Žarko Ćurić

    08.10.2016 - 20:39

    Jedva čekam, original mi je jedna od dražiš igara

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?