HCL.HR

U puzzle avanturi Maquette rješavat ćemo zagonetke unutar makete

Zoran Žalac 27.02.2020.   •   3 komentara


Najavljena je nova avantura u kojoj ćemo istraživati veličinu svakodnevnih problema kroz ljubavnu priču u modernom vremenu.

Izdavačka kuća Annapurna Interactive ima strašno istančan osjet za unikatne igre. Do sada pod svojim okriljem imaju istaknute hitove kao što su Outer Wilds, Gorogoa, What Remains of Edith Finch, Ashen, Florence i drugi, a niz iz možda nastavi i upravo najavljena puzzle avantura Maquette.

Premisa te igre je vrlo interesantna. Kad se u njoj primičete centru svijeta, onda ga promatrate s visine, poput diva kojemu je sve sitno. Međutim, kako se odmičete dalje od centra, tako taj svijet postaje sve veći, a kako se svijet ujedno vrti u krug, tako objekti koji su vam nekoć bili mali sada postaju veliki. Mala kocka koju bacite ispred sebe postaje ogromna kocka iza vas.

U sve to ukomponirana je ljubavna priča o dvoje ljudi, Kenzie i Michaelu koji se upoznaju tijekom jedne pauze i počnu flertati jedno s drugim. Kroz svoju avanturu u “maketi” imat ćemo tako prilike vidjeti kako i najmanji problemi u ljubavi katkad znaju izgledati kao nepremostive prepreke.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • Dajsikeks

    27.02.2020 - 20:56

    Odmah sam pomislio da će 100% Igor napraviti serijal, al kak će biti storyline/relationship između dvoje ljudi, znam da 99% klinaca na hcl youtube neće biti zainteresirana

    • Dajsikeks

      @Dajsikeks, 27.02.2020 - 21:00

      osim toga, nisam siguran da li je developere inspirirao superliminal, al vuće na puzzle s iluzijom

  • Tinx

    28.02.2020 - 11:10

    čini se jako cool, njihova igra su jako interesantne

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?