HCL.HR

Rage 2 dobit će besplatne dodatne sadržaje, ali i one koje se plaća

Pero Mlinar 01.02.2019.   •   4 komentara


Rage 2 će se moći igrati isključivo nasamo pa njegovi tvorci DLC-evima žele povećati količinu zabave koju ćete moći izvući iz naslova.

Izostanak mrežne komponente u nadolazećem Rage 2 bit će jedna od većih promjena u odnosu na svojega prethodnika. Tvorci Avalanche Studios poznati su po naslovima za jednoga igrača, a niti ova post-apokaliptična pucačina neće biti izuzetak. Ono što saznali ovih dana, a da je novo, jest to da tvorci planiraju produljiti vijek trajanja Ragea 2 izdavanjem dodatnih sadržaja. Neki od tih sadržaja bit će besplatni – a neki će se plaćati.

Zanimljivo, broj i izgled tih mini ekspanzija tvorcima još uvijek nije poznat. Ne samo to, konkretnih planova o njihovoj sudbini nema. Zvuči čudno, ali objašnjenje treba tražiti u direktorovim riječima koje su dosta jasne:

Najprije želimo vidjeti što se ljudima sviđa. Onda ćemo reagirati brzo i adekvatno.

Što će se plaćati, a što neće – to još uvijek nije poznato. Ono što se zna jest to da ćete igrajući Rage 2 moći identificirati mjesta na kojima će odvijati događaji planiranih ekspanzija. Bit će to atraktivna i misteriozna mjesta koja privlače pozornost, a vjerojatno ćete ih moći ugledati u daljini – van granica prostora za igru. Rage 2 izlazi 14. 5. 2019.

Komentari (4)

  • Vass

    01.02.2019 - 18:53

    Samo neko ko konzumira kineske droge(ima velike razlike izmđeu običnih i kineskih)bi preorderovo ovo čudo

    • trashgender

      @Vass, 01.02.2019 - 19:18

      Gdje ima više roze boje? U Far Cryu ili ovdje? Moram početi nositi roza haljinice i rozi ruž na usne staviti. To danas muškarčine rade, zar ne?

  • Dajsikeks

    02.02.2019 - 02:46

    Baš ćemo vidjeti, jer ovo tek izlazi par mjeseci nakon FC i Metro

  • PuzzLe ShocK

    02.02.2019 - 22:47

    Što se tiče Rage, kod nas, u Bosni je Rage samo zajednički naziv za sve ljude koji se zovu Ragib. Dakle Rage 2, dva Ragiba. Tačka…ende

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?