HCL.HR

Rage 2 slijedi model igre kao usluge, ali bez loot kutija

Petra Rukav 17.05.2018.   •   4 komentara


Tim Willits, kreativni direktor američke tvrtke id Software, obznanio je kako nadolazeća igra Rage 2 neće sadržavati loot kutije, ali će zato posjedovati elemente igre kao usluge.

U nedavnom intervjuu s njemačkim gaming časopisom GameStar, kreativni direktor Tim Willits objasnio je kako su američka tvrtka id Software i nezavisni švedski developer Avalanche Studios nadolazećoj videoigri Rage 2 pristupili kao modelu igre kao usluge.

Konkretno, Willits te kompanija za koju radi smatraju kako će tim putem u igru uvesti brdo zabavnih stvari koje će na duge staze zabaviti igrače, odnosno kupce tog ružičastog post-apokaliptičnog napucavanja s mutantima. No usprkos tomu, njihov pristup bit će nešto drugačiji od onih na koje smo navikli viđati u većini drugih igara kada je u pitanju komponenta live usluge. Jednostavnije rečeno, Rage 2 neće sadržavati loot kutije:

Nećemo imati nikakve loot kutije, to mogu reći sa sigurnošću. Imamo ovaj nov pristup: kupite igru i onda je igrate.

Iako Willits nije otkrio previše detalja o nadolazećem naslovu, rekao je kako je američka tvrtka odgovorna za „id-like“ osjećaj napucavanja, a švedski studio stručan u stvaranju otvorenog svijeta preuzet će razvoj nad ostalim dijelovima igre.

Komentari (4)

  • Ki-ya Karate Monster

    17.05.2018 - 17:30

    Haha

  • funky0308

    17.05.2018 - 19:39

    Ako ce raditi ono sto Ubisoft radi sa svojim igrama…a, onako mi je to. Najcesce su nekakvi challengi u pitanju i to mi nije nista posebno, daily i weekly challengi. Ako ce biti prosirenja price i mape, onda OK

  • cropheus

    17.05.2018 - 21:53

    Za 2 tjedna picim RAGE na ps3 cant wait hu ha

  • moordrak

    17.05.2018 - 22:03

    Nema loot boxova?! Bezveze…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?