HCL.HR

Rat još nije gotov – Steel Division 2 vodi nas na istočni front u ljeto ’44

Stjepan Fikter 26.07.2018.   •   3 komentara   •   HCL objave


S velikim naglaskom na ekstremnu autentičnost i hrpu sadržaja, Steel Division 2 smješta nas usred operacije Bagration gdje ćemo kroz “Dynamic Strategic Campaigns” kontrolirati hrpe jedinica.

Steel Division 2

Ljubitelji RTS igara mogu se početi pripremati za još jednu dozu operacija u Drugome svjetskom ratu jer je najavljen Steel Division 2 koji na odvodi na istočni front za vrijeme operacije Bagration. Za one kojima povijest nije jača strana, ova operacija je bila početak izbacivanja Wehrmachta iz Sovjetskog saveza. A što se one recentnije povijesti tiče, prvi Steel Division bio je RTS igra o invaziji Normandije.

Kao što se od nastavka očekuje, sve bi trebalo biti bolje i veće pa će upravo te masivne operacije biti izvođene kroz “Dinamične strateške kampanje” za koje developeri kažu kako će se moći odigrati mnogo puta. Da budemo malo precizniji, službeni citat glasi: “Svaki potez traje pola dana dopuštajući igraču formiranje strategije i planiranja idućeg poteza dok pažljivo upravljaju jedinicama i linijama opskrbe. Potencijalni zapovjednici moći će kontrolirati cijele vojne korpuse i podređene bataljune koji se sastoje od tisuća ljudi.”

S obzirom na to kako se još najavljuje 1:1 taktičko iskustvo s ekstremnom autentičnosti na mapama u veličini 150×150 kilometara s više od 600 jedinica, poboljšanom borbom i tehničkom stranom igre, može se reći, developerima ambicije sigurno ne nedostaje. Uz samostalno igranje, moći će se i kooperativno razbijati protivnika, a vraća se i poznati 10v10 multiplayer mod. Sve to će se moći isprobati na 25 mapa koliko ih je najavljeno.

Kada ćemo točno moći izvršiti naše taktičke vizije još nije poznato, no baš poput prijašnjih radova ovog razvojnog tima, Steel Division 2 vrtit će se na osobnim računalima.

Komentari (3)

  • SanKa

    27.07.2018 - 09:44

    nice, sviđa mi se ovo. kakva je kampanja bila u prvom nastavku ?

    • Kotaku bot

      @SanKa, 27.07.2018 - 22:00

      Falicna zbog mehanike povlacenja jedinica. Igrao sam i R.U.S.E. ali ga nema vise u prodaji.

  • TypicalHog

    27.07.2018 - 16:49

    Zanimljivo!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?