HCL.HR

Ratchet & Clank: Rift Apart uz dobiveni datum izlaska postao prva PS5 igra prevedena na hrvatski

Stjepan Fikter 11.02.2021.   •   8 komentara


Sony nastavlja s izdavanjem ekskluziva za svoju novu konzolu pa su tako za sredinu godine pripremili novi nastavak popularnog platformerskog dvojca koji će skakati kroz procijepe.

Ljubitelji visokobudžetnih platformera, koji su ujedno i vlasnici PlayStation 5 konzole, mogu rezervirati svoj primjerak nadolazeće ekskluzive Ratchet & Clank: Rift Apart. Ovaj zabavni platformerski dvojac stiže na naše ekrane 11. 6. ove godine, a ova objava nije popraćena novim materijalima nego već viđenim snimkama.

Ipak, doznali smo nešto novo – Ratchet & Clank: Rift Apart bit će prva igra za PlayStation 5 koja će biti lokalizirana za naše tržište, odnosno prevedena na hrvatski jezik. To obuhvaća hrvatske titlove i izbornik na hrvatskom jeziku.

Rift Apart će, baš kao što podnaslov igre kaže, imati procijepe koji će nas voditi u nove dimenzije i svjetove, a sve to bi se trebalo odvijati uz minimalna učitavanja zahvaljujući brzom SSD disku PlayStation 5 konzole. Uz očekivano kvalitetni vizualni prikaz te zabavna oružja koja su jedan od elemenata ovog serijala, imat ćemo prilike i upoznati pokojeg novog lika. Jedan od njih bit će i igriv.

Kako je to već i običaj u današnje vrijeme, uz standardnu verziju igre bit će dostupna i Digital Deluxe edicija s kojom stižu različite pogodnosti poput odmah otključanog oružja, oklope, resurse te soundtrack i digitalnu knjižicu.

Komentari (8)

  • Hadvar

    11.02.2021 - 18:36

    Aaa.. Mislio sam da će biti i glasovna gluma na hrvatskom. Bitorajca za Ratcheta!

  • tim

    11.02.2021 - 18:43

    Nadam se da GOW nece dobiti odgodu.

    • Bocwana

      @tim, 19.04.2021 - 14:33

      Kad bi trebao izaći God of War..???

  • kebbab

    11.02.2021 - 18:59

    Dakle još ćemo se načekati. Bio sam sigurna da će doći do kraja trećeg mjeseca.

  • lepiakadodo

    11.02.2021 - 20:22

    Ratchet je prva igra koju sam kupio za ps2 i ono grafika je ubijala… serafi na sve strane, eksplozije, svjetlosni efekti…. tako da je ova igra za mene pod mus. Takoder pohvale za prijevod, pa ce i djeca moci uzivati bez da stalno pitaju: tata kaj pise, tata kaj je reko?

  • trulex

    11.02.2021 - 20:51

    evo ja bi sad prednaručio da mi je sony ustupio da kupim konzolu, ali ne oni i dalje puštaju skalperima da kupuju i da sve one skupljaju prašinu na lagerima.

  • manic_saltshaker

    12.02.2021 - 09:07

    Uh ja jos nisam ni na PS4 do kraja odigrala, a uz jos 30-ak igara na lageru, pricekat ce negdje 2025., dotad valjda docekam i ps5 slim. 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?