HCL.HR

Popis glumaca za Resident Evil 4 otkrio tko se pojavljuje u igri

Dominik Vadas 10.01.2023.   •   7 komentara


Na IMDB-u pojavio se popis glasovnih glumaca za nadolazeću Capcomovu preradu kultnog Resident Evila 4. Brzi pogled na listu otkriva da se neki glumci vraćaju svojim ulogama, a neki će likove utjeloviti prvi put.

Resident Evil 4 nadolazeća je prerada legendarnog originala iz 2005. godine. Nova, osvježena verzija ovog kultnog klasika stiže nam u trećem mjesecu ove godine, a na stranici IMDB izašao je popis glasovnih glumaca te njihovih pripadajućih uloga. Premda već znamo koji će se likovi pojaviti u samoj igri, neki su glumci ipak novi.

Primjerice, lik čelnog čovjeka Umbrelle, Alberta Weskera, utjelovit će Connor Fogarty koji će Weskera prvi put glumiti u Resident Evil igrama. Međutim, neće mu to biti prva uloga za tog lika jer je Weskera glumio i u Dead by Daylightu. U bilo kojem slučaju, Wesker nije bio dio glavne kampanje Resident Evila 4 već dodatnih misija s Adom, tako da je ovo svojevrsna potvrda da će djelić te priče biti ukomponiran u glavnu kampanju, ako već ne budemo imali Separate Ways kampanju.

Što se ostalih likova tiče,  ulogu protagonista Leona Kennedyja reprizirat će Nick Apostolides. Otetu predsjednikovu kćer Ashley Graham glumit će Nicole Tompkins, a ako vam bude zvučala poznato to neće biti slučajno jer je ista glumica glumila Jill iz Resident Evil 3 prerade. S druge strane, Ada Wong će zvučati drugačije nego u Resident Evil 2 jer ima novu glumicu, Lily Gao, kojoj ovo ipak neće biti prva uloga za taj lik jer je Adu glumila u igranom filmu Resident Evil: Welcome to Racoon City. Punih 30 sekundi ili tako nešto.

Komentari (7)

  • GogicM99

    10.01.2023 - 11:08

    Jos uvjek nema informacija oko Krausera spekulisalo se da bi mogao biti skroz izbacen

    • mili1985

      @GogicM99, 10.01.2023 - 12:14

      Koliko sam skužio i Krauser je tu. Onaj fight s njim je dosadan, ali kao lik mi je odličan. Zato se nadam da su ga ostavili.

    • sparrowpunk

      @GogicM99, 10.01.2023 - 18:07

      U jednom videu sam čuo da Krauser ostaje i da je ona QTE borba s Leonom izbačena.

    • Emexs

      @sparrowpunk, 10.01.2023 - 21:32

      A ja se bas radujem toj borbi, meni je to tih davnih godina ekstra bilo

    • seizure91

      @Emexs, 10.01.2023 - 21:51

      Bas, koliko je god bio tezak QTE na najtezoj razini, bilo je fora malo istrenirati reflekse i onaj osjecaj zadovoljstva kad isprve pogodis QTE

    • sparrowpunk

      @Emexs, 10.01.2023 - 22:22

      Gle, ne bih rekao da je to sto posto sigurno. To sam čuo u videu na YouTubeu u kojem lik priča o leakovima i pogledao sam ga prije par mjeseci. Ne vjerujem da je sve što je rečeno tamo istina. Svaki YouTuber ima svoje izvore pa jedan će reći da je ta borba izbačena, drugi će reći da nije treći će reći bla bla bla samo da nešto kaže. Je li izbačena ili nije, ne znam i nadam se da nije. Vidjeti ćemo….

  • antonio02

    11.01.2023 - 19:22

    malo me brine izbor glumice za Adu…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?