HCL.HR

Retro pucačina Selaco donosi duh F.E.A.R.-a prvo kroz early access program

Stjepan Fikter 31.05.2024.   •   2 komentara


Očekivana retro pucačina Selaco od sada je dostupna svima u ranoj verziji, a pred igrače stavlja 30 mapa koje će nas upoznati s prvim od tri planirana poglavlja.

Prije tri godine svjedočili smo službenom predstavljanju retro pucačine Selaco koja inspiraciju uzima od kultne pucačine F.E.A.R. te pri tome još kombinira i tradicionalne FPS elemente kakve smo viđali u ranim DOOM i Quake igrama. Impresivni trailer kasnije je popratila i demo verzija koja je ostavila pozitivan dojam na publiku, a sad imamo prilike zaigrati značajno veći komad igre kroz ranu verziju.

Naime, Selaco se fokusira na single-player iskustvo jer će puna igra imati kampanju koja se proteže kroz tri poglavlja i stavljen je naglasak na radnju i svijet. Lokacije po kojima ćemo pucati bit će interaktivne u smislu kako će meci reagirati ovisno o podlozi i objektima koje pogode. U prijevodu, po ekranu će letjeti svega i svačega. Kad se na to ukomponira pisanje prilagođene umjetne inteligencije, čije su akcije i ponašanje inspirirane F.E.A.R.-om te kvalitetnim osjećajem tijekom pucanja, nazire se zanimljiv i zabavan proizvod.

Rana verzija trenutačno sadržava 30 mapa, 11 oružja koja se mogu nadograđivati te preko deset vrsta protivnika, a spominje se kako već sad igra ima kvalitetnu razinu poliranja. Punu verziju bi trebali zaigrati krajem 2026. godine jer se po poglavlju planira raditi između 12 i 18 mjeseci. Isto tako, najavljuje se kako će igra dobivati nadogradnje dok se čeka novo poglavlje što će uključivati dodatno poliranje, popravljanje bugova i nove modove.

Označeno sa: , ,

Komentari (2)

  • Meeple666

    31.05.2024 - 22:05

    Top igra!

  • Wik7im

    01.06.2024 - 08:56

    Neznam zakaj al uvijek smo pokusavali izbjec onaj udarac na krovu u FEARu koji nismo nikad izjbegli 🤣

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?