HCL.HR

Šef Ubisofta objasnio je zašto pet godina čekamo na novu Splinter Cell igru

Zoran Žalac 09.04.2019.   •   10 komentara


Yves Guillemot iz Ubisofta tvrdi kako je nekoliko čimbenika utjecalo na činjenicu da još uvijek čekamo najavu nove Splinter Cell igre.

Ekipa iz Ubisofta već dvije godine ne skriva informaciju da rade na novoj igri Splinter Cell serijala. Najavu te igre, međutim, stalno odgađaju i za to imaju razne izlike. Jednu od takvih nedavno je iznio sam šef Ubisofta, Yves Guillemot, u intervjuu za IGN.

Yves je diplomatski natuknuo kako Splinter Cell u Ubisoftu “vrući krumpir” i da to ima veze s očekivanjima fanova.

“Kada radite igru morate se pobrinuti da napravite nešto drugačije od onoga što ste radili prije toga. Zadnji put kad smo radili Splinter Cell bili smo pod pritiskom brojnih fanova koji su govorili: “Ne mijenjajte ovo, ne dirajte ono”. Neki naši timovi stoga su bili nervozni što su morali raditi na tom projektu. Sada imamo neke stvari i neke ljude koji se brinu o tom brendu. U jednom ćete trenutku vidjeti nešto, ali ne mogu reći ništa više od toga.” – zaključio je Guillemot.

Označeno sa: ,

Komentari (10)

  • Vass

    09.04.2019 - 14:30

    Ovaj lik je rođen za balkansku lopužu(političara),stalno neki izgovori.

    • Elmacore

      @Vass, 09.04.2019 - 18:25

      Koji izgovori. Lakse pljuvat po ljudima jel? Napokon se amo rec najavi dobra igra oko koje radi super developer i ti sad odma bez ikakvog razmisljanja usporedujes njih sa balkancima

    • Vass

      @Elmacore, 09.04.2019 - 19:10

      Druže zar je toliko potrebno staviti 🙂 da bi skontao da je komentar sarkastičan

    • Elmacore

      @Vass, 09.04.2019 - 20:01

      Hahahahahahahahhah jednostavno cesto ima preglupih komentara da ovog sam jednostavno morao shvatiti ozbiljno

  • Meeple666

    09.04.2019 - 16:45

    Yves je faca samo takva. Lik je 33 godine u gamingu i nije tu samo i samo zbog para. Nikad od Activisiona i EA nećeš dobiti bisere koje UBI zna izbaciti.

  • funky0308

    09.04.2019 - 17:34

    A ima smisla sto govori. Svatko od nas ima svoje ideje bilo da se radi o nogometu ili igri, a u danasnje vrijeme vrlo brzo se sire info i podigne hajp. Neka radey kada budu spremni pokazati sto imaju neka pokazu. Zasto bi bili obavezi uopce i najavljivati ista? Ja sam prije za ono sto se znalo ponekada i dogadjati na E3. Napravili smo igru, demo mozete skinuti upravo sada, a igra ce biti gotova i u prodaji za dva tjedna. Ne kazem da svi to moraju raditi ali ja bih stvarno volio da sutra cujem da 01.05 izlazi Diablo IV . Zasto moram dvije godine, svaka dva tjedna gledati drugi trailer? Jasno mi je da to mora raditi neki manji studio ali jedan Ubisoft sa dobro nam poznatim IPem moze tako nesto izvesti, a da prodaja ne nastrada. Ne bi nam naskodilo malo iznenadjenja.

    • Zoran Žalac

      @funky0308, 09.04.2019 - 18:08

      To s demo verzijama je najbolja najava, po meni. Ali jako malo tog ima, sjećam se Resident Evila 7 i… to je to?

    • funky0308

      @Zoran Žalac, 10.04.2019 - 11:51

      Tako je, RE 7 je bio u pitanju. Na zalost, premalo je toga iako takve stvari velikima bez problema mogu proci. Svi cekamo i osluskujemo i nema teorije da od jednog AAA studija promasimo igru (ako nas zanima, naravno) . Ovo sto se radi je ludost..najavljuju se igre koje nakon najave provode i do pet, sest godina u razvoju..

  • siblyx

    09.04.2019 - 22:48

    “Kada radite igru morate se pobrinuti da napravite nešto drugačije od onoga što ste radili prije toga” Hahahha, kaže lik iz Ubisofta. Njima su skoro pa sve igre unazad 8 godina reskin jedne te iste igre.

    • Jokerhere

      @siblyx, 10.04.2019 - 14:33

      I to je tacno.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?