HCL.HR

Shenmue 3 odgođen, nitko nije iznenađen

Zoran Žalac 09.06.2017.   •   1 komentara


Razvojni studio iza igre Shenmue 3 premašio je inicijalne ambicije zbog čega se razvoj odužio pa igru ne trebamo očekivati ove godine.

Shenmue 3 je jedan od onih projekata koje karakterizira određena doza nepovjerenja prema tvorcima igre. Naime, već je sama Kickstarter kampanja u startu bila mutna jer igru financira Sony, ali je iz nekog razloga bilo potrebno prvo prikupiti šest milijuna dolara od samih igrača da bi to Sonyju bila potvrda o isplativosti ulaganja.

U dvije godine razvoja o samoj igri nismo vidjeli ni čuli gotovo pa ništa, a onda kad i jesmo, bili su to neobično kratki, da ne kažemo neprofesionalni prikazi koji su vjerojatno potaknuli sumnje kod fanova. Zatim je najavljeno kako igra neće biti na E3 sajmu jer ju studio mora raditi punom parom, a sada je potvrđeno da tim ritmom ipak neće biti gotovi do kraja ove godine.

“Igra je postala veća i ljepša nego što sam prvotno očekivao. Doduše, zbog toga nam je potrebno i više vremena da ju dostavimo igračima.” – poručio je njezin tvorac Yu Suzuki, najavivši kako je Shenmue 3 sada u planu za drugu polovicu 2018. godine.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • zeljo024

    09.06.2017 - 15:03

    Cekao sam 20 godina pa cu sacekati i jos godinu-dve 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?