HCL.HR

Novi video za Shenmue III priča o svemu samo ne o konkretnoj priči

Zoran Žalac 01.05.2017.   •   1 komentara


Redatelj igara Shenmue serijala raspričao se o o njihovim pričama, no konkretno o priči trećeg dijela nije otkrio ama baš ništa.

Najuspješnija igra na Kickstarteru do sada, Shenmue III, trebala bi biti dovršena ove godine. Usprkos tome, sve što smo od nje vidjeli jest nekoliko sekundi gameplayja. Ponadali smo se da ćemo više detalja dobiti u novom videu za donatore na Kickstarteru, no na kraju nismo uspjeli doznati što je developer Ys Net pripremio za priču te igre.

Direktor Yu Suzuki u pomalo čudnom videu krenuo je pojašnjavati kakva je razlika između priče u igrama i ostalim medijima, a zatim je pričao kako je segment priče u igrama postao zahtjevniji zadnjih nekoliko godina. Iako se tu možda krije nekakva naznaka da Shenmue III neće imati fokus samo na jedan motiv i jedan zaplet, na potvrdu toga čekat ćemo do daljnjega.

Usput rečeno, nije li pomalo čudno kako je prilog kadriran tako da se pokraj Suzukija vide boce s alkoholom?

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • Eldar Tutnić

    02.05.2017 - 02:14

    Ovako razbacan sto?, haos u uredu?, alkohol u pozadini? Ako nisu to zaista htjeli tako radi nekih naznaka, onda su nam dali pravu naznaku o tome šta nas očekuje od ove igre.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?