HCL.HR

Shenmue III ponovno odgođen, nitko nije iznenađen

Zoran Žalac 16.05.2018.   •   3 komentara


Treći dio kultnog serijala s kraja devedesetih možda je u malim problemima. Shenmue III upravo je odgođen po drugi put.

Najava igre pod nazivom Shenmue III razveselila je publiku na Sonyjevoj E3 konferenciji prije tri godine. Međutim, sve što je uslijedilo kasnije bilo je manje veselo. Prvo je postalo sumnjivo zašto se novac za igru prikuplja preko crowdfunding kampanje ako igra ima izdavača koji u nju ulaže novac. Zatim je developer Ys Net izbacivao niz dosadnjikavih dnevnika o razvoju igre u kojima baš i nije izgledalo da taj razvoj napreduje. Konačno, kad je igra demonstrirana prošle godine, likovi su izgledali kao drvene Marije.

Shenmue III trebao je izaći krajem 2017. godine, no igra je odgođena za drugu polovicu 2018. godine. U tu drugu polovicu još nismo ni ušli, a izdavač Deep Silver odlučio je igru odgoditi još jednom, ovaj put za 2019. godinu.

“Dodatno vrijeme za razvoj koristit će se kako bi se ispolirala kvaliteta igre prema visokim standardima kakve zaslužuje i kako bismo proizvod izbacili u najboljem mogućem razdoblju.” – stoji u priopćenju. Ovo drugo vjerojatno znači razdoblje kad na tržište ne izlazi sva sila jesenskih hitova.

Inače, Shenmue III još uvijek drži rekord na Kickstarteru gdje je sa 6.3 milijuna prikupljenih dolara igra s najvećom zaradom.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • SonOfZeus

    16.05.2018 - 20:05

    Hoće li ovo biti Star Citizen 2.0??

  • siblyx

    16.05.2018 - 22:11

    🙁

  • Kenzix

    17.05.2018 - 14:27

    Da li će bar izbaciti Shenmue 1 i 2 ove godine ili planiraju da ih izbace zajedno u paketu sa 3.?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?