HCL.HR

Poznato je kad nas Assassin’s Creed Valhalla vodi u Pariz

Zoran Žalac 27.07.2021.   •   2 komentara


Druga ekspanzija za Assassin’s Creed Valhallu dobila je svoj datum izlaska, a od ovoga tjedna kreće i treća sezona s novim festivalom.

Sljedeće veliko proširenje za igru Assassin’s Creed Valhalla stiže nam 12. 8., otkrili su iz Ubisofta. Ekspanzija zvana The Siege of Paris odvodi nas u Francusku, gdje će Eivor svjedočiti najvažnijoj bitci u povijesti Vikinga.

Ako vam je ranije promakla vijest, nije loše ponoviti da će ova ekspanzija vratiti infiltracijske misije koje su bile prisutne u Assassin’s Creed Unityju. Te misije omogućuju igračima da biraju svoj pristup u rješavanju prepreka, što znači da nagrađuju i tihi pristup uz skrivanje i zaobilaženje protivnika.

Baš kao i prethodna ekspanzija, The Siege of Paris bit će dostupna svim vlasnicima Season Passa ili skuplje verzije AC Valhalle, a svi ostali moći će ju kupiti i zasebno. 

Ako vas pak zanima samo sadržaj koji nećete morati plaćati, od 29. 7. do 19. 8. u Valhalli ćete moći sudjelovati u proslavi Sigrblot festivala. Kao i obično, dobit ćete nekoliko novih aktivnosti, poput turnira s timskom borbom i sl. Uz to stiže i novo ažuriranje koje donosi opcije za skaliranje levela i… mogućnost korištenja mača u jednoj ruci. Bolje ikad nego nikad!

Komentari (2)

  • kebbab

    27.07.2021 - 18:50

    Jedva čekam The Siege of Paris 🎮

  • Wildchild

    27.07.2021 - 20:53

    Mogli su to puno prije objavit. Ali ajd ok. Igrat će se.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?