HCL.HR

Pojavila su se nova nagađanja o ekspanziji Siege of Paris za AC Valhallu

Iva Osrečak 07.06.2021.   •   1 komentara


Sočne informacije izvučene iz datoteka igre donose detalje o priči, vremenu radnje a u videu se spominje i navodni datum izlaska Assassin’s Creed DLC-a – Siege of Paris.

Jučer su se na YouTubeu pojavila sočna nagađanja vezana za sljedeće proširenje Assassin’s Creed Valhalle – Siege of Paris. Korisnik pod imenom j0nathan, kojeg ste možda već zapazili ako pratite vijesti o Assassin’s Creed serijalu, objavio je novi video s nagađanjima o datumu izlaska, vremenu radnje i odsutnosti the Hidden Onesa.

Video koji se temelji na predviđanjima iznesenim kroz analizu datoteka igre, donosi neke interesantne detalje. Tako saznajemo da se na jugu Franačko kraljevstvo prvi puta u stoljeću ujedinilo, te da praunuk Karla Velikog, Karlo Debeli, vodi polagani rat protiv Vikinga u Franačkoj. Pošto bi Engleska mogla biti sljedeća, Ravensthorpe ponovno mora pronaći saveznike, sada u Franačkoj kako bi izbjegli novu prijetnju. Pojavom posjetitelja u blizini pristaništa započet će nova avantura.

J0nathan navodi kako bi nas vrijeme radnje DLC-a moglo odvesti devet godina naprijed u odnosu na Valhallu, točnije u 885. godinu. Jedan od redaka dijaloga nađen u datotekama sugerira da ni u novom DLC-u nećemo susresti ranu inkarnaciju reda assassina. Pa tako Eivor navodno komentira „Kao i u Engleskoj, čini se da su Hidden Ones odsutni i u Franačkoj. Koja su blaga mogli ostaviti iza sebe?“

Siege of Paris navodno bi mogao izaći krajem 2021. godine. Iako se ispostavilo da su informacije korisnika j0nathan uglavnom točne, uzmite ovu informaciju s rezervom jer je datum izlaska prvog DLC-a, Wrath of the Druids, bio odgođen, tako da bi se isti scenarij vrlo lako mogao ponoviti. Vrijedi spomenuti kako postoje glasine da Siege of Paris možda ne bude zadnji DLC, ali imajte na umu da sve dok Ubisoft ne potvrdi ove informacije one još uvijek ostaju samo na razini nagađanja.

Komentari (1)

  • kebbab

    07.06.2021 - 21:31

    Nije li ovo bila invazija Vikinga na Pariz 845. godine?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?