HCL.HR

Cities: Skylines II uklonio grozni DLC pa igra sad izgleda ovako

Zoran Žalac 22.04.2024.   •   4 komentara


Ne prestaju muke s igrom Cities: Skylines 2 ni nakon što je iz prodaje uklonjen najgore ocijenjeni dodatak u povijesti Steama.

Vjerojatno se pitate može li situacija biti gora za graditeljsku igru Cities: Skylines 2 koja ni pola godine kasnije ne funkcionira kako bi trebala, a na konzole će kasniti sve do jeseni. Evo odgovora.

Nakon najave da će DLC zvan Beach Properties biti ustupljen svima, a kupcima će se vratiti novac, developer Colossal Order zakomplicirao je čitavu stvar. Uklonivši taj dodatak iz prodaje zapravo su uklonili njegove materijale svima onima koji su ga kupili.

Vlasnici DLC-a prilikom pokretanja Cities: Skylinesa 2 ovoga su vikenda stoga u igri naletjeli na hrpu bijelih i neupotrebljivih blokova jer je DLC doslovno iščupan iz same igre kako bi novac mogao biti vraćen svima koji su ga kupili.

Naravno, ovo je tek privremeno i samo je pitanje vremena kad će Beach Properties DLC postati dostupan svim vlasnicima igre. No, situacija definitivno nije idealna jer developeri nisu upozorili igrače da će se ovo dogoditi. Umjesto toga napisali su kako se nadaju da će ubuduće vratiti povjerenje igrača, čemu ovaj fijasko neće pomoći.

Komentari (4)

  • Chimichangas

    22.04.2024 - 11:29

    jedinica mi je bila vrh, srećom nije došlo odmah na konzole pa nisam uzeo haha

  • IgorBiH

    22.04.2024 - 16:28

    Jedinicu sam igrao preko Plusa i svidjela mi se u početku ali nikako nisam mogao kanalizaciju riješit pa sam sve zasmrdio i odustao. 💩 Šteta.

  • Rastmahatta

    22.04.2024 - 18:39

    ŠUGE ŠUGAVE

  • BoneDigger

    23.04.2024 - 17:07

    Eto sta napravi pohlepa.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?