HCL.HR

Cities: Skylines 2 dobiva podršku za modove, pet mjeseci nakon izlaska

Zoran Žalac 18.03.2024.   •   4 komentara


Imamo datum izlaska prvih dodatnih sadržaja za Cities: Skylines 2, kao i službene podrške za modificiranje igre.

Razvojni tim Colossal Order najavio je kako će PC igrači od idućeg ponedjeljka, 25. 3., moći koristiti prve korisničke modifikacije za igru Cities: Skylines 2.

Tražena podrška za modove bit će lansirana u beta verziju, s editorom unutar igre i mogućnošću dijeljenja modova, također unutar igre. Modovi će se moći organizirati i stavljati u setove tako da se ne mora svaki preuzimati ili ažurirati zasebno.

Ovo je važan trenutak za igru jer su modifikacije bile glavni adut prvog Cities: Skylinesa, pogotovo pokraj tadašnjeg SimCityja koji modove nije podržavao.

“Modding je dio žila kucavice Cities: Skylinesa, a pokretanje naše Modding Bete bit će transformativan korak za Cities: Skylines 2. Kreativnost i povratne informacije naših igrača ono su što ovu zajednicu čini takvom kakva jest. Jedva čekamo vidjeti kako svi koriste ove alate i raditi zajedno s njima kako bismo bili sigurni da su svi mogu stvarati svoje gradove iz snova.”

Paralelno s podrškom za modove Cities: Skylines 2 dobit će i svoj prvi DLC zvan Beach Properties. Nažalost, to neće biti besplatan sadržaj nego će se prodavati za 10 eura ili u sklopu skupljih izdanja igre sa Expansion Passom.

Komentari (4)

  • Chimichangas

    18.03.2024 - 15:12

    valja li ovo igrat na ps5?

    • Fenner

      @Chimichangas, 18.03.2024 - 15:26

      Po meni to je više za PC. Mislim neću pametovati s obzirom da nisam igrao na konzoli ali općenito su takvi tipovi igara bolji na računalu.

    • Zoran Žalac

      @Chimichangas, 18.03.2024 - 15:35

      Ne znamo, nije još izašlo na PS5.

  • BoneDigger

    18.03.2024 - 22:06

    Nisu li u pocetku rekli da nece uopce podrzavati modove?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?