HCL.HR

Sljedeća Metro igra stiže 202X godine, otkrili developeri

Zoran Žalac 15.02.2024.   •   4 komentara


Razvojni tim 4A Games pohvalio se kako je njihov Metro Exodus prešao deset milijuna prodanih primjeraka te najavili kako sljedeća Metro igra stiže “kad bude spremna”.

Postapokaliptična pucačina Metro Exodus došla je do 10 milijuna prodanih kopija, otkrio je developer 4A Games povodom petog rođendana igre. Prodajni rezultati prijašnjih Metro igara nisu otkriveni, no za pretpostaviti je da ih je Exodus nadmašio te postao najuspješnija igra u svom serijalu.

Kako smo nedavno doznali, ove godine ćemo dočekati novu igru Metro: Awakening, ali će ona biti VR ekskluziva i svojevrsni spin-off koji prethodi glavnom serijalu. Ipak, u 4A Gamesu ne skrivaju da je u razvoju punokrvni nastavak Metroa, a na pitanje kad ćemo ga vidjeti za sada kažu: “Definitivno u budućnosti”.

Može malo preciznije od toga? Može! Na putokazu “stanica” koju su objavili stoji tako da sljedeći Metro stiže 202X godine. Ako ništa, sad barem znamo da je u narednih pet godina!

Komentari (4)

  • Mrky

    15.02.2024 - 18:51

    20210, got it.

  • kaurazmaj23

    15.02.2024 - 19:46

    Bilo je to godineeee,
    202X i ne-ekeeeeee.
    Ustani Bane, napravi im RANE!

  • Crow89

    16.02.2024 - 07:58

    Neka se vrate u Metro malo više, uz normalno open world i imaju potencijal za igretinu. Malo da se priča zakomolicira, neka bude malo veći ulog kod preživljavanja i kod glavne radnje i neka ima skupina neprijatelja bolesna kao oni iz Mad Maxa, uz bossa ludog kao što je Negan iz twd

  • Strahinja Radonjic

    17.02.2024 - 20:11

    Najbolja singleplayer igra ikada! Moja top 3 naslova: Metro, Call of Duty, TLoU. SP igre (i komponente istih) koje mogu igrati iznova i iznova. Ako nisam Exodus prešao 10 puta. Sad bih mogao preći opet celu igru, instalirana uvek na računaru.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?