HCL.HR

Snižena cijena PS Vite, najavljen niz igara za platformu

ToxarE 20.08.2013.   •   1 komentara


PlayStation Vita od sada će se prodavati po 50 Eura nižoj cijeni. Značajno su snižene i cijene memorijskih kartica, a za konzolu je najavljen niz igara među kojima su Borderlands 2 i Football Manager 2014.

O padu cijene Sonyjeve prijenosne platforme šuškalo se već neko vrijeme, no tek smo na Gamescomu dobili službenu potvrdu te glasine. Nova cijena PlayStation Vita konzole od danas je 199 eura / dolara i odnosi se samo na Wi-Fi model, dok skuplji 3G model nije spominjan. Osim same konzole, pojeftinit će i podatkovne kartice za nju. Sony navodi kako je riječ o značajnom pojeftinjenju, iako nije navedeno u kolikoj mjeri. Te cijene trebali bismo saznati uskoro.

Za platformu je također najavljen niz novih igara i nekoliko interesantnih portova. Na Vitu će tako dospjeti kvalitetni naslovi kao što su Borderlands 2, Rogue Legacy i Fez, ali i nadolazeće igre: Football Manager 2014, Batman: Arkham Origins Blackgate, Hotline Miami 2: Wrong Number, Helldivers, Big Fest, Murasaki Baby, Wasteland Kings, Velocity 2X, Volume, The Binding of Isaac: Rebirth i dr. Trailere nekih od tih naslova donosimo u nastavku.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?