HCL.HR

Snježna F2P igra Snow dolazi na Gamescom

Renato Pedišić 09.08.2013.   •   3 komentara


Ambiciozna i besplatna igra u kojoj ćemo sudjelovati u raznim snowboarding i skijaškim natjecanjima dolazi ove godine na Gamescom.

Snow je nadolazeća free-to-play PC ekskluziva otvorenog svijeta koju pokreće CryEngine 3. Kao što joj ime sugerira, igra se bavi snijegom, odnosno zimskim sportovima te vam u svojem otvorenom svijetu daje mogućnost da sudjelujete u raznim snowboarding i skijaškim natjecanjima, ali i da se bez ograničenja krećete po njenoj snijegom okovanoj mapi.

Najavljeno je kako će igra imati i svoju in-game trgovinu gdje ćete svojega sportaša moći oblačiti u odjeću s markama poznatih proizvođača iz pravoga svijeta. Sigurni smo kako se sve ipak neće moći kupiti igrinom valutom, već će kupovina pravim novcem osigurati profit Poppermost Productionsu, indie proizvođaču koji stoji iza ovoga naslova.

Snow se trenutno nalazi u alpha fazi izrade, a nekoliko screenshota koji prikazuju trenutni izgled igre možete vidjeti u našoj screenshot galeriji. Igra će se u punom sjaju prikazati na ovogodišnjem Gamescomu koji se održava od 21. do 25. kolovoza.

Komentari (3)

  • Rutwich

    09.08.2013 - 13:24

    $$$

  • goldfinger

    09.08.2013 - 19:06

    Baš to..Lova & samo lova……

  • barakokula31

    12.08.2013 - 21:31

    Kreativnijega imena dugo nisan vidia…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?