HCL.HR

SolSeraph nova je igra kreatora Zeno Clasha i odaje počast inspirativnim naslovima 90-ih

Stjepan Fikter 27.06.2019.   •   1 komentara


Već idućeg mjeseca igramo novi naslov čileanskog Ace Teama koji bi SNES generaciju mogao podsjetiti na ActRaiser jer igra izgledao kao njezin spiritualni nastavak.

Kao grom iz vedra neba, Sega je objavila kako od 10.07. igramo SolSeraph, novi naslov kreatora Zeno Clasha koji će biti dostupan za PC, PS4, Xbox One te Nintendo Switch.

Riječ je o igri koja kombinira strateški i akcijski mod, baš kao što je to radio i ActRaiser kojeg se moglo zaigrati davnih dana na Super Nintendo konzoli. Uostalom, kreatori kažu da je ova igra hommage nekim inspirativnim naslovima iz 16-bitne ere.

SolSeraph upoznat će nas s Heliosom, božanskim vitezom koji je preuzeo vođenje čovječanstva prema vremenima prosperiteta, prije nego što su počela mučenja mlađih bogova. Ukratko, bit ćemo heroj koji će tamaniti hrpu čudovišta kada smo u akcijskom modu koji se odvija u dvodimenzionalnoj perspektivi.

Kada ne budemo skakali po platformama, kroz strateški mod morat ćemo razvijati i proširivati teritorij te pri tome braniti plodove svog rada u tower defense stilu. Preciznije rečeno, kao Helios vodit ćemo svako pleme prema ekspanziji te graditi nove kuće, farme, ceste i druge građevine. Budući da imamo božanske moći po potrebi ćemo manipulirati i vremenom kako bi život stanovnicima bio lakši.

SolSeraph bit će digitalni naslov i izlazi već početkom idućeg mjeseca po cijeni od 14.99 dolara ili nešto malo manje kada cijena bude izražena u eurima.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • vragec25cro

    27.06.2019 - 09:36

    Zvuči zanimljivo,zeno clash bio dobar

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?