HCL.HR

Songs of Conquest pjeva nam pjesmu osvajanja u Early Access programu

Stjepan Fikter 11.05.2022.   •   4 komentara


Inspiriran klasicima iz 90-ih godina prošlog stoljeća, Songs of Conquest predstavlja nam svoju viziju strategije na poteze, izgradnje carstva i RPG elemenata.

Ljubitelji serijala Heroes of Might and Magic ili Age of Wonders mogli bi baciti oko na svježe lansirani Songs of Conquest. Radi se ovdje o ranoj verziji igre, ali već i u trenutnom stanju ova fantasy strategija budi nostalgiju za devedesetim godinama, primarno svojim vizualnim stilom. Songs of Conquest bazira se na istim principima poput klasika kojim je inspiriran. U prijevodu to znači kako nas čeka avantura osvajanja, izgradnje carstva, borba na poteze i kombiniranje šarolikih jedinica te skupljanje različite opreme. To će se odvijati kroz kampanju ili scenarije.

Vrijedi naglasiti da su u early access verziji dostupne sve glavne značajke gameplaya. To uključuje dvije kampanje te četiri frakcije s kojima možemo igrati. Lokalni i online multiplayer je također funkcionalan kao i mogućnost kreiranja vlastitih scenarija. Sve će se to doduše u idućih godinu dana polirati, a plan je da developeri dovrše igru u suradnji sa zajednicom koja će se oko nje okupiti.

Komentari (4)

  • ILoveGaming

    11.05.2022 - 09:33

    Jako sam zainteresiran za Songs of Conquest ali bit ću strpljiv i pričekati tih godinu dana do izlaska full verzije igre. Vizualni stil igre je savršen, jako mi se sviđa. Hvala što si me podsjetio na Age of Wonders Stjepane, već duže vrijeme imam to u planu zaigrati.

  • vlatko2003

    11.05.2022 - 10:00

    napokon nesta ko heroes 3

  • Fenner

    11.05.2022 - 13:19

    S obzirom da sam veliki obožavatelj Heroes serijala, ovo sigurno igram.

  • kangarooster

    12.05.2022 - 12:35

    A milo pa mogao si nam bar link okačit 🙁

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?