HCL.HR

Sons of the Forest ponudit će vam pomoćnike ako nemate s kim igrati

Zoran Žalac 10.01.2023.   •   6 komentara


Kao novost u igri preživljavanja Sons of the Forest potvrđeno je uvrštavanje računalno kontroliranih pomoćnika koji slušaju naredbe i ubrzavaju posao izgradnje objekata.

The Forest je jako dobra igra, ali bih rekao da doživljaj iste uvelike ovisi o tome igrate li ju sami ili s drugim igračima. Premda solo igranje nosi neke svoje čari, igranje u društvu ubrzava izgradnju objekata i općenito olakšava igru jer vas netko može i oživjeti. Očito je da su toga svjesni i developeri same igre jer su za nastavak najavili značajnu promjenu.

U slučaju da nemate s kime igrati Sons of the Forest, igra će vam ponuditi opcionalne AI pomoćnike. U igri ćemo nekoliko različitih likova koji će igraču pripomagati u izgradnji baze, te ga tako osloboditi ponavljajuće rutine skupljanja resursa.

Ti likovi neće biti nasumično generirani nego će svaki imati svoje ime te karakter s posebnostima. Zanimljivo je da će jedan od pomoćnika biti mutantica Virginia, a ostaje za vidjeti kako će ostali mutanti reagirati kad je vide u našem društvu.

Čini se da sustav AI pomoćnika neće biti ograničen samo na solo igranje nego će ti likovi biti prisutni i u kooperativnoj izvedbi – slično kao u V Risingu. Međutim, igrači će imati slobodu biranja hoće li te likove koristiti ili neće.

Komentari (6)

  • [email protected]

    10.01.2023 - 13:04

    Izgleda predobro

  • mtgamer

    10.01.2023 - 13:31

    Ovo ću definitivno igrat.

  • Bronson

    10.01.2023 - 14:35

    Kul

  • Josip999

    10.01.2023 - 16:11

    Siguran surival game hit ove godine, samo da napokon izađe sljedeći mjesec.

  • John_Constantine

    10.01.2023 - 16:50

    Hvala Bogu na tome. Kad igram sam, puno sporije ide tempo.

  • Demon90

    10.01.2023 - 18:42

    Ja znam da prvi nisam završio. Ne zato što igra nije dobra nego eto uvijek se nešto drugo našlo između. A i jadan sam pa nije baš lako osim ako se postavke malo ne promijene

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?