HCL.HR

Soulcalibur 6 dobio je datum testiranja bete

Zoran Žalac 22.09.2018.   •   4 komentara


Nekome u Bandai Namcou pobjegla je uranjena najava kako testiranje beta verzije Soulcalibura 6 počinje kasnije ovoga mjeseca.

Bandai Namco na službenom je Twitter profilu objavio, a zatim i povukao video kojim je najavljeno beta testiranje nadolazeće igre Soulcalibur 6. Informacija koja je vjerojatno procurila ranije nego je to bilo planirano ukazivala je na to da će se “network test” održati od 28. do 30. ovog mjeseca.

Igrači će moći testirati jedan mod igre – Ranked Match, a betu će moći preuzeti i dan prije početka, 27. 9., odnosno u četvrtak. Na raspolaganju će biti 15 igrivih likova te devet lokacija na kojima će se boriti.

Čini se kako je otvoreno testiranje bete namijenjeno vlasnicima PlayStation 4 i Xbox One konzola, iako igra po prvi put dolazi i na PC platformu.

Komentari (4)

  • Rock_Lee

    22.09.2018 - 14:40

    tekken 7 je vrh,valjda i soulcalibur 6 bude

    • L3gi0naR

      @Rock_Lee, 23.09.2018 - 09:59

      Soulcalibur mi je uvijek bio za koplje bolji od Tekkena.

    • Rock_Lee

      @L3gi0naR, 23.09.2018 - 12:49

      pa tu i tamo većinom su podjednako dobre igre no da mi je svaki soulcalibur bolji od tekken 4 definitvno jeste osim Soulcalibur Legends koji uopšte nije ni soulcalibur ne znaju ni oni šta je hahah ,no tekken mi ima gotivnije likove definitvno trebali bi crossover igru odradit,ne kapiram kako mogu odradit tekken x streetfighter a ne tekken x soulcalibur 😀

    • L3gi0naR

      @Rock_Lee, 23.09.2018 - 13:57

      Možda zato jer je SoulCalibur fokusiran na borbu oružjem npr. mačevima i sl. dok je Tekken samo šamaranje rukama i nogama.Nadam se da ovaj SoulCalibur neće zakazat u prodaji jer bi mogao biti i zadnji u serijalu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?