HCL.HR

Plastična figurica možda je otkrila dio priče za igru Marvel’s Spider-Man 2

Zoran Žalac 24.03.2023.   •   1 komentara


Miles Morales je dobio novu plastičnu figuricu iz serije proizvoda Marvel Legends, a s njom i opis koji bi mogao biti vezan uz nadolazeću Spider-Man igru.

Miles Morales će u novoj seriji plastičnih proizvoda Marvel Legends dobiti figuricu od 15 centimetara baziranu na njegovom izgledu u nadolazećoj igri Marvel’s Spider-Man 2. Inače baš ne pišemo o plastičnim figuricama, ali je ovaj slučaj zanimljiv jer je uz figuricu došao zanimljiv opis koji kaže:

“Miles Morales je najnoviji Spider-Man koji otkriva prijatelje i protivnike po multiverzumu i New Yorku, radeći pod mentorstvom Petera Parkera.”

Kako je figurica bazirana na Milesu Moralesu iz igre, postoji mala šansa da je ovaj opis vezan i za samu igru. To bi značilo da bi se Marvel’s Spider-Man 2 možda mogao dotaknuti aktualne teme multiverzuma.

No, ništa od toga za sada nije službeno potvrđeno te je na samo na razini pukog nagađanja.

Moguće je pak da se ovime sugerira kako će Miles Morales iz igre biti prisutan u filmu Spider-Man: Across the Spider-Verse, koji se bavi baš tom temom multiverzuma. Da to nije nije nagađanje bez temelja pokazuje činjenica da ćemo Petera Parkera iz prve igre vidjeti upravo u spomenutom filmu – tj. već smo ga vidjeli u najavi filma.

Komentari (1)

  • Darac83

    24.03.2023 - 20:11

    Bez uvrede, al ovo je zbilja članak ni o čemu… 😂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?